DASDAS’IN “AĞAÇTAKİ KIZ”I
5 EYLÜL’DE

DAVRAN TİYATROSU’NUN “ÜÇÜ BİR ARADA”SI
7 EYLÜL’DE

KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA!

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun yeni konukları, övgü toplayan DasDas prodüksiyonu “Ağaçtaki Kız” ve Davran Tiyatrosu’nun sevilen oyunu “Üçü Bir Arada” oluyor! Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından uyarlanan ve Ahsen Eroğlu ile Tunahan Çilingir’in birlikte rol aldığı “Ağaçtaki Kız”, 5 Eylül Pazartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de tiyatroseverlerle buluşacak. Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle imtihanının karanlık ve komik hikâyesini sahnelediği “Üçü Bir Arada” oyunu ise 7 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonuyla gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunların biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar gişeden ve online olarak Biletix’ten temin edilebilir.

İlksen Başarır’ın, Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından uyarlayıp yönettiği “Ağaçtaki Kız”da Ahsen Eroğlu ve Tunahan Çilingir birlikte rol alıyor. Hikâyesini bir çınarın üzerinden anlatmaya başlayan Ağaçtaki Kız, tam da hayatının geri kalanının geçireceği yeri bulduğu sırada Yunus’la tanışıyor. Oyunun iki kahramanı aşkı, dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi sırlarını paylaşarak dile getiriyorlar. DasDas prodüksiyonu “Ağaçtaki Kız”, 5 Eylül 2022 Pazartesi akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Cem Davran’ın pandemide Davran Tiyatrosu’nu kurarak yeniden yorumladığı “Üçü Bir Arada” oyunu ise 7 Eylül 2022 Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı, Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın sahnelediği “Üçü Bir Arada”, üç “yazık” adamın aşk, talih, kavga, ayrılık, aile ve arkadaşlık parantezinde kendileriyle ve geçmişleriyle yüzleşmesi; erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle imtihanının karanlık ve komik hikâyesi…

Başlama saati 21.00 olan oyunların biletleri online olarak Biletix’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebiliyor.

Bilgi için: instagram.com/kucukciftlikpark
kucukciftlikpark.com
twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2022 Programı
5 Eylül Ağaçtaki Kız – DasDas

7 Eylül Üçü Bir Arada – Davran Tiyatrosu
15 Eylül Eylül – SFRPZTF

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bir Skandalın Peşinde - May December (2023) Bak Şu Leyleğe - A Stork’s Journey (2017) Ezan (2015)  (2019) Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi - Portrait of a Lady on Fire (2019) Cin Perdesi (2022)