Küçük Prens Karlar Ülkesi – The Swiss Adventure

Film Özeti. Maceracı ruhlu bir çocuk olan Grisha, zengin kontun oğlunun yerine geçmeye zorlanır ve İsviçre seferine gönderilir. Çıktığı yolculukta heyecan verici maceralara ve önemli olaylara karışır. Kahramanımız kaderin garip bir cilvesi sonucu çıktığı yolculukta kendisini İsviçre Alplerindeki ünlü seferinin ortasında efsanevi Rus komutan Alexander Suvorovun emrinde hizmet ederken bulur. Küçük bir çocuğun gerçek bir kahramana nasıl dönüştüğünü ve iyi şansın her zaman temiz kalpli insanların yardımcısı olduğunu konu alan eğlence dolu bir animasyon. Sevgiyle hareket eden herkes kahraman olabilir. Bu eğlenceli hikâye çocukları maceracı ruha, büyülü dönüşümlere, sevginin gücüne, cesarete ve kendini geliştirmek gibi değerlere teşvik eder.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Küçük Prens Karlar Ülkesi (The Swiss Adventure), çıktığı macera dolu yolculukta gerçek bir kahramana dönüşen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Grisha, mecera ruhlu olan bir çocuktur. Zengin kontun oğlunun yerine geçmeye zorlanan Grisha, kendisini İsviçre seferinde bulur. Grisha, çıktığı bu yolculukta türlü zorluklar ve önemli olaylarla karşı karşıya kalır. Grisha bu süreçte beklenmedik bir şekilde kendisini ortasında efsanevi Rus komutan Alexander Suvorov’un emrinde hizmet ederken bulur.

Yönetmen: Boris Chertkov
Tür: Animasyon
Süre: 1 sa 14 dk
Vizyon Tarihi: 3 Mayıs 2024
Özen Film

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zootropolis: Hayvanlar Şehri - Zootopia – Zootropolis (2016) İlk Kurşun - First Kill (2017) Martıların Efendisi (2017) Yürüyen Şato - Howl's Moving Castle (2021) Dikkat Köpek Var (2022) New York’a Hoşgeldiniz - Welcome to New York (2014)