“Bütün yetişkinler bir zamanlar çocuktu ama sadece çok azı bunu hatırlar”

KÜÇÜK PRENS 20 KASIM’A KADAR CAPITOL’DE
276 dil ve lehçede toplam 481 kitaptan oluşan Dünya’ nın en kapsamlı Küçük Prens sergisi gördüğü yoğun ilgiden dolayı 20 Kasım’ a kadar sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.
Dünyada en çok satan ve okunan kitaplardan biri olan, hem çocuklar hem de yetişkinler için kılavuz kitap değerini taşıyan Küçük Prens’i, daha yakından tanımak isteyenlere yeni bir fırsat sunan Capitol, sergi ve  Küçük Prens hayal gücü workshop’larını 20 Kasım’a kadar uzattı.  
KÜÇÜK PRENS DÜNYA SERGİSİ CAPITOL MUSE PROJECT’TE
Koleksiyonerlerin görmesi gereken, bütün dillerin ilk defa bir arada olduğu ve 276 dil ve lehçeden oluşan dünya sergisi
Küçük Prens’in Asya, Avrupa, Amerika gibi kıtalardan gelen çevirilerinin incelenebileceği sergi, 20 Kasım tarihine kadar Capitol Muse Project’te, tüm Küçük Prens hayranlarını bekliyor. Sergiye gelenleri ise şaşırtıcı bir deneyim bekliyor. Küçük Prens gezegeni olarak dekore edilen sanat galerisinde ziyaretçilere; Küçük Prens’in gülünü, koyununu ve 483 adet Küçük Prens koleksiyon kitabını  yıldızların altından yürüyerek görme şansı sunuluyor. Serginin dikkat çeken eserleri arasında; aynanın üzerinden okunabilen, büyüteçle okunabilen ve görme engelliler için üretilen özel Küçük Prens eserleri yer alıyor. Bunun yanında kitaplara dokunarak incelenebilecek hatta okuma fırsatı sunulacak. Sergideki tüm baskılar, Küçük Prens’in dünyasını yakından tanımak için büyük önem taşıyor. 1940 yılında eşiyle birlikte New York’a taşınan ve Küçük Prens’i burada yazan Antoine de Saint-Exupery’nin defteri, kitabın hangi aşamalardan geçtiğini gösterecek şekilde sergileniyor.
Küçük Prens’in Felsefesini Yaşatan Etkinlik Alanı..
Capitol Alışveriş Merkezi, Küçük Prens’in gezegenler arasında yaptığı yolculuğu, interaktif  Küçük Prens etkinlik alanı ile tüm hayranlarına yaşatıyor. 20 Eylül – 20 Kasım tarihleri arasında kalacak olan Küçük Prens etkinliğinde; fil yutan yılanı, konuşan gülü,  Baobab ağaçlarını, müzik çalan kuyuyu ve Küçük Prens’in yolculuk yaptığı tüm gezegenleri 12:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret etmek mümkün olacak. Çocuklar, Küçük Prens pelerinleriyle 20 kişilik gruplar halinde bu özel dünyaya giriş yapıp hayal gücü workshop’una katılabilecekler. Küçük Prens’in serüveninin yaşatıldığı bu etkinlik, çocuklar için olduğu kadar yetişkinler için de çok özel. Küçük Prens serüveninde; günün 1 seansı yetişkinlere ayrılıyor.

Capitol Hakkında: Anadolu Yakası’nın ilk alışveriş merkezi olarak 1993 yılında hizmet vermeye başlayan Capitol, modadan dekorasyona, kozmetikten teknolojiye, aksesuardan yaşam ve yeme içme keyfine kadar birçok seçkin markayı bir arada sunmaktadır. Alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla, sadece alışveriş değil ayrıca bir “yaşam merkezi” olarak hizmet vermektedir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sihirbazlar Akademisi - The Academy of Magic (2022) Evlen Benimle - Marry Me (2022) Saddamın Askerleri:Kara Güneş (2009) Küçük Günahlar (2011) Polis Akademisi: Alaturka (2015) Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü - Boonie Bears: The Big Shrink (2018)

Leave a comment