BKM’DEN ÇOCUKLARA ANİMASYONMÜJDESİ ‘KÜÇÜK DONKİŞOT’UN MACERALARI’ 26 NİSAN’DA SİNEMALARDA!

BKM’DEN ÇOCUKLARA ANİMASYON MÜJDESİ

‘KÜÇÜK DON KİŞOT’UN MACERALARI’ 26 NİSAN’DA SİNEMALARDA!

BKM, çocukları hayal gücüyle dolu bir maceraya çıkarmaya hazırlanıyor. Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği kahraman Don Kişot’un torunu Alfonso Kişot tıpkı büyük büyük dedesi gibi heyecan ve eğlence dolu bir serüvene imza atacak. Çocuklar, 11 yaşındaki Alfonso Kişot’un hikayesini çok sevecek. 26 Nisan’da sinema salonlarında yerini alacak film çocuklar ve ailelerinin birlikte keyifli zaman geçirmesini sağlayacak.

ALPER KUL, AYLİN KONTENTE, DOĞA RUTKAY, MAHİR İPEK VE ÖZGÜN AYDIN’IN SESİYLE ‘KÜÇÜK DON KİŞOT’UN MACERALARI’

‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ usta oyuncuların sesleriyle hayat bulacak. Güldür Güldür Show’un yıldız isimleri Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın ‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ için bir araya geldi. Stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşayan oyuncular Don Kişot’un dünyasını minik hayranları ile buluşturdu.

Eğlenceli animasyonun hikayesi ise şöyle;

Alfonso Kişot, büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi, müthiş bir hayal gücüne sahip, 11 yaşında bir çocuktur. Tıpkı dedesi Don Kişot gibi çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır.

Bir gün karanlık iş insanı Carrosso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını korumak zorundadır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak heyecan ve sürprizlerle dolu bir maceraya atılacaktır.

Küçük Don Kişot’un Maceraları 26 Nisan’da sinemalarda.

Küçük Don Kişot’un Maceraları Fragman:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Soraya’yı Taşlamak - The Stoning Of Soraya M. (2010) Küçük Cadı - The Little Witch (2018) Frances Ha (2013) Şafakla Dönenler (2016) Sessiz Bir Yer - A Quiet Place (2018) İki Gözüm Ahmet (2020)