ÖZGÜ NAMAL ve SELEN UÇER
“KUÇU KUÇU” ile MART’IN İLK 3 GÜNÜ
SAHNEDE!

Ödüllü oyuncular Özgü Namal ve Selen Uçer’in performanslarıyla büyük beğeni topladığı eğlenceli tiyatro oyunu “Kuçu Kuçu”; 1 Mart Cuma akşamı 21:00’de Trump Towers Tiyatro’da, 2 Mart Cumartesi akşamı 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 3 Mart Pazar günü 18:00’de ise Kozzy Kozyatağı Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde!

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği komedi – dram tarzındaki tek perdelik oyunu “Kuçu Kuçu”; sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı anlatıyor.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tek perdelik oyunu “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlandı. Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Son Cellat (2008) Aşk Ateşi - The Burning Plain (2009) Zor Saatler - The Finest Hours (2016) Üç - Drei - Three (2011) Lanetli Miras: Yanlış Adres (2023) Mutluluğun Peşinde - Rabbit Hole (2011)

Leave a comment