KRAL POP TV YILBAŞI ÖZEL YAYINIYLA HEM TÜRK HEM DÜNYA STARLARINI AĞIRLAYACAK

KRAL POP TV, günlerdir hazırlandığı Yılbaşı Özel Yayını’yla izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

Türkiye’nin en çok izlenen müzik kanalı Kral Pop TV’nin yılbaşı kutlamaları gündüz saatlerinde başlayacak. Mehmet Akbay’ın ses getiren programı Mehmet’in Gezegeni’ne konuk olan sanatçıların unutulmayan görüntülerinden derlenen Yılbaşı Özel programıyla başlayacak yayın,sanatçıların yeni yıl mesajları ile devam ederken 2012’de yaşanan olaylar da ekrana gelecek.
YILBAŞINA ÖZEL AKUSTİK KONSERLER
Akşam saatlerinde Sıla, Aydilge, Murat Dalkılıç, Ferhat Göçer, Emre Aydın, Berkay ve Gökhan Türkmen’in akustik konserlerinin yayınlanacağı Kral Pop TV ekranlarında 2012 yılının en çok dinlenen 50 şarkısı da sunulacak. Kral Pop TV Geleneksel Nişantaşı Yılbaşı Partisi’ne bağlanarak  canlı yayına geçecek Kral Pop Yılbaşı özel yayını; sonrasında Kral Pop Radyo ve Kral Pop Tv ‘nin medya sponsoru olduğu Ankara‘dan Bengü ve Hadise,  İstanbul’dan Murat Boz ve Ozan Çolakoğlu, Gülşen, Emel Sayın,Nukhet Duru ve İzmir’den Tan konserlerine bağlantılarla devam edecek.
Saatler yeni yılı gösterdiğinde ise Jon Bon Jovi, Amy Winehouse, Taylor Swift, Black Eyed Peas, Mariah Carey, Sting, Tupac Shakur, Lady Gaga, Rihanna, Björk, Beyonce ve David Garret gibi dünya starlarının konserlerinden görüntüler yayınlanacak.
Kral Pop TV yeni yıla yaptığı özel yayınla hem Türkiye’nin yıldızlarını hem dünya starlarını en özel şarkılarıyla ekrana getirerek Türk müzikseverlere unutulmaz bir yılbaşı günü yaşatacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi - King Arthur: The Legend of the Sword (2017) Serseri Mayınlar - Mine Vaganti (2010) Annis Ölüm Gecesi (2022) Kod Adı: Angel - Angel Has Fallan (2019) Sammy’nin Maceraları - Sammy’s Adventures: The Secret Passage (2010)

Leave a comment