BAĞDAT CADDESİ’NDE LEZZET MOLASI
KÖFTECİ RAMİZ + plus

İstanbul’un en gözde noktalarından biri Bağdat Caddesi, yeni bir lezzet durağına kavuşuyor: Köfteci Ramiz, efsanevi lezzeti ve yeni konsepti “Ramiz Plus” ile Bağdat Caddesi’nde.

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini, dünyanın farklı tatlarıyla buluşturan ve damak tadına düşkün olanların ortak tercihi haline gelen Köfteci Ramiz, yeni konsepti “Ramiz Plus”ın ilk restoranını Bağdat Caddesi’nde uzun yıllardır Tarihi Zeynel Muhallebicisi olarak işletilen binada faaliyete açtı.

Yeni konsept çalışmasını “Ramiz Plus” olarak isimlendiren Köfteci Ramiz, özellikle caddelerde yer alacağı bu çalışma ile markaya da ismi gibi “artı” değerler katacak bir çok yenilik yaptı. Bu konsept çerçevesinde, lezzetli ızgara ürünleri ve salata barının yanı sıra menüye sütlü tatlılar, yeni çorba çeşitleri eklendi. Ayrıca, Köfteci Ramiz Plus’ta artık bir de Vitamin Bar yer alıyor. Günlük olarak İstanbul, Ümraniye’deki imalathanede üretilerek restoranlara dağıtım yapılan 11 çeşit sütlü tatlı, sayısı 6’ya ulaşan çorba alternatifleri ve kivi suyundan nar suyuna kadar pek çok meyve suyu çeşidinin yer aldığı yeni konsepte Nisan ayından itibaren zengin çeşitli bir de kahvaltı menüsü eklenecek.

“Ramiz Plus” konseptini ilk olarak Bağdat Caddesi’nde uygulayan Köfteci Ramiz, 80. restoranını Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Merter, Forum Marmara AVM’de ve yine ay sonunda 81. restoranını İzmir, Alsancak’ta açacak.

“Ramiz Plus” ile ilgili bir açıklama yapan Bülent Taşkınlar : “2011, Köfteci Ramiz markasının tüm ülkede yayılma çalışmalarının hızlandırılacağı bir yıl olacak. 8 Nisan 2011 de Adana’nın en önemli projesi olarak kabul edilen Adana Optimum ile güneye ilk adımımızı atıyoruz. Ardından İç Anadolu’da Forum Kayseri ve Karadeniz’deki Bulvar Samsun projeleri geliyor. Her zaman söylediğimiz gibi, önemli olan restoran açmak değil; iş yapan ve kalıcı restoranlar yaratmak. Bir çok ulusal restoran zincinirin çok fazla sayıda dükkan kapattığı bir dönemdeyiz, rekabet şartları çok zor ve özellikle İstanbul’da neredeyse her gün bir köfteci markası kuruluyor ya da güçlü markalar oluşturulması için güçlü yatırımcılar bu sektöre yatırım yapıyor. Pazar iyice daralmış durumda, sonuçta iyi olan ayakta kalacak.” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Parlak Yıldız - Bright Star (2010) Sensiz Olmaz - Tengo Ganas De Ti – I Want You (2014) Herkes Biliyor - Everybody Knows (2019) Conjuring: Şeytan Ayini - Conjuring: The Beyond (2023) Max Maceraları: Kralın Doğuşu - Max Begins (2012) Kolpaçino (2009)

Leave a comment