KLİP ÇEKİMİNDE GÖRÜNMEZ KAZA!
KLİP ÇEKİMİNDE ARABA KAZASI!

Ömür Gedik’in Hop Dedik Orda Kal adlı albümünün çıkış şarkısı Portakal Orda Kal’ın klip çekimleri sırasında Burak Özçivit ve Ömür Gedik’in araba kazası geçirdiği ortaya çıktı.

Ömür Gedik’in Cinemania adlı programında kazayla ilgili açıklama yapan Özçivit, klip çekimlerinde geçirdikleri kazadan dolayı çok üzgün olduğunu ve kazanın etkisini üzerinden bir süre atamadığını söyledi. Klip çekiminde Küçük Sırlar adlı dizide kullandığı arabayla kaza yapan Özçivit, “Ben araba hastası bir adamım benim nasıl araba kullandığımı herkes bilir, kalktık öyle bir şey yaptık. Kendime çok sinirlendim, bu durum hiç beklemediğim bir şeydi. Bir şeyi çok seversen aksilikler başına geliyor” diye konuştu.

Portakal Orda Kal’ın klibinde Ömür Gedik’le birlikte Tamer Karadağlı, Hayal Garip, Sarp Apak ve Burak Özçivit kamera karşısına geçmişti.

Geliri, hayvan barınaklarının iyileştirilmesinde kullanılacak olan Hop Dedik Orda Kal adlı album, D&R single listesinde dördüncü sıraya yükseldi. Albüm satışından elde edilen gelir için ise daha şimdiden 50 bin liraya ulaştı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kikoriki: Yenilmez Takım - Kikoriki: Team Invincible (2014) İnşallah - Inch'Allah (2013) Beyaz Balina (2017) Yakıcı Bir Yaz - Un Ete Brulant (2012) Cadı (2024) Annemle Geçen Yaz - Que Horas Ela Volta – The Second Mother (2016)

Leave a comment