ABM YAYINEVİ’NDEN YENİ BİR ETKİNLİK

Hayal gücünü özgür bırak ve bu kitaptaki çılgın şekilleri kendi istediğin şeye dönüştür! Ya da her sayfada sana verdiğimiz ilginç fikirleri kullanarak keyifli zaman geçir. Geometrik şekilleri kullanarak yaratıcılığını test edeceğin ve geliştireceğin birbirinden şaşırtıcı oyun ve fikirler abm Yayınevi’nin yeni etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile seni bekliyor.

Hey, o bir daire mi? Yoksa gezegen mi? Acaba bir üçgen mi? Ya da füze mi? O şekil, sen ne istiyorsan o olacak! Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren abm Yayınevi’nin yeni çıkan etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile hayal gücünü özgür bırak ve bu kitaptaki çılgın şekilleri kendi istediğin şeye dönüştür! Ya da her sayfada sana verdiğimiz ilginç fikirleri kullanarak keyifli zaman geçir.

Polonya’nın yıldızı parlayan çizerlerden Agata Królak’ın kaleminden çıkan etkinlik kitabı Çiz ve Tamamla ile küçükleri, geometrik şekilleri kullanarak yaratıcılığını test edeceği ve geliştireceği birbirinden şaşırtıcı oyun ve fikirler bekliyor. Olağanüstü çizimler ile sınırsız hayal gücüne dayanan bir dünya silueti oluşturmayı amaçlayan Królak, minik okurların yaratıcılığını sınırlandırmamak adına aktiviteleri yoruma açık bırakıyor.

Kitap Adı: Çiz ve Tamamla
Yazan ve Resimleyen: Agata Królak
Editör: Göyçen Gülce Karagöz
Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar
Sayfa Sayısı: 56
Etiket Fiyatı: 29,90 TL
Yayınevi: abm Yayınevi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rüya / Bi-Mong / Dream (2008) KOVAN (2020) Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist (2015) Yakın Tehlike - Danger Close (2020) Biutiful (2011)