YURTSUZ İNSANLARIN ROMANI
KİMSESİZLER ADASI’NI
SOLUKSUZ OKUYACAKSINIZ!

İbrahim Bakırhan’ın sığınmacı sorununu konu alan romanı Kimsesizler Adası “RefugeePolis”, İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurla buluşuyor. Dünyanın sunî gündemlerinden sıyrılarak insanların dikkatini çok daha önemli bir konuya, yurtsuz insanlara çeken Bakırhan’ın romanı, tüm dünyada evsiz ve güvencesiz yaşayan bu kadar insan varken, birilerinin bu konuda bir şeyler yapması gerektiğinin altını çiziyor. Heyecan yüklü olay örgüsüyle soluksuz okuyacağınız Kimsesizler Adası “RefugeePolis”, sığınmacı sorununa makul bir “çözüm” arıyor.

İnkılâp Kitabevi, İbrahim Bakırhan’ın dünyadaki sığınmacı sorununu kaleme aldığı yeni romanı Kimsesizler Adası “RefugeePolis”i okurlarla buluşturuyor. Kimsesizler Adası “RefugeePolis”, heyecan verici aksiyon sahneleri ve merak duygusunu kamçılayan yan olay örgüleriyle soluksuz okunacak bir roman…

Refugeepolis milyonlarca kimsesize kucak açıyor. Onlar dikenli tel örgüler ardında bekletilen, ucuz can yelekleriyle botlara bindirilen, bir ülkeden başka bir ülkeye itilen kimsesizler olarak kalmayacak. Kimsesizler için Mr. Nobody’nin dahice bir planı var. Tabii öncelikle Birleşmiş Milletler’deki 197 ülkenin onayı gerekiyor. Mr. Nobody’nin serüveni de böyle başlıyor…

İbrahim Bakırhan’ın Kimsesizler Adası adlı romanı, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr ve kitapyurdu.com adreslerinde!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çaykovski’nin Karısı - Tchaikovsky’s Wife (2023) Hayatımın Şarkısı - La Famille Belier – The Belier Family (2015) Kayıp Z Şehri - Lost City of Z (2017) Zoraki İkili - On The Other Side Of The Tracks (2013) Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman - Open Season: Scared (2015) Johnny English Tekrar İş Başında - Johnny English Strikes Again (2018)