“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” Filmi

1 Ocak 2022’de Vizyona Giriyor…

Trabzon Maçka’da teröristlerle, kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada 15 yaşındayken kaybettiğimiz Eren Bülbül ve onu korumak için 41. Yaş gününde 41 mermiyle şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi için geriye sayım başladı.

Film, Eren Bülbül’ün Doğum Gününde, 1 Ocak 2022’de Vizyona Giriyor…

TRT/Dijital Sanatlar ortak yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde vizyonda seyircisi ile buluşuyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı.

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, iki şehidimizin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz’deki çetin yaşam şartlarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakar, sevgi yüklü yurdum insanlarının yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtılıyor.

TRT/Dijital Sanatlar ortak yapımı filmde, mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanık olunan Karadeniz’deki bir ailenin, vatan ve insan sevgisini her şeyden önde tutan bir subayın yaşamlarından kesitler yer alıyor. Trabzonsporlu ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür’ün, Eren ve kardeşleriyle aynı takımda oynadığı maç sahnesi ve sıcak samimi Anadolu insanının bilinmeyen yönlerini sergileyen sahneler de büyük ilgi çekiyor.

İyi ki Varsın Eren!.. İyi ki Varsın Ferhat Gedik!..”

Hiçbir zaman unutmadığımız ve unutmayacağımız şehitlerimizin anısına çekilen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyince içimize işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, muhteşem oyuncu kadrosu ve Anadolu’muzun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntü şöleniyle Türk Sinema tarihinde önemli bir sinema eseri olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy (2014) Azra (2021) Maymunlar Cehennemi: Savaş - War For The Planet of the Apes (2017) Eyvah Babam - About My Father (2023) Aşkım - Cheri (2009) Dul Kadınlar - Widows (2018)