Kes Dönüştür Dünyayı Değiştir Atölyesi

Yeşil saçlı minik Tere, Yaratıcı Kafalar Şehri’nin sakinlerinden biridir.
Keşke Perisi de derler ona. Çünkü makasıyla, süper yapıştırıcısıyla ve sınırsız hayal gücüyle çocukların “keşke” ile başlayan dileklerini gerçekleştirmek en sevdiği şeydir!

Bir gün odasındaki “keşke”ler çok birikince Tere dostlarını yardıma çağırır.
Kes Dönüştür Dünyayı Değiştir Atölyesi’nde, kenarda kalan malzemelerin güzel fikirlerle buluştuğu, iyilikle işlenmiş emek ve hayal gücüyle dolu bir gün onları bekliyordur.

Melodik ve şiirsel diliyle Tere’yle arkadaşlarının bu sıcacık hikâyesinde, bir şeyleri dönüştürüp yeniden kullanmanın ve dayanışma ruhunun muhteşemliği içinizi ısıtacak.

Mırıldanan Rengârenk Gezegen Olmadık İşler Araştırma Merkezi-2

Sıra dışı karakterimiz Ahmet’in Olmadık İşler Araştırma Merkezi’ndeki maceraları devam ediyor!

Olağanüstü bir öğrenme yeteneğine sahip olan Ahmet, vücudunu “iyileştirmek” için yaptığı sayısız icattan sonra artık kendini tanıyamaz hale gelmişti ve aynaya baktığında gördüğü şeyden hiç mutlu değildi.
İçindeki “insan olmayı unutan” sesi bastırmaya çalışıp eski haline dönmek için yollar ararken, Ahmet’i çok zorlu bir görev daha bekliyordu: Mırıldanan Rengârenk Gezegen’e gitmek. Öğrenme yeteneği sayesinde Ahmet bunu yapabilecek tek insandı.

Hazırlıklardan sonra nihayet gezegene ayak bastığında, Ahmet’in karşısına bazı güçlükler çıkacaktı. Acaba içindeki mutluluğa sıkı sıkıya tutunmayı ve renklerin iyileştiren şarkısına kulak vermeyi başarabilecek miydi?

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çılgın Ofis Partisi - Office Christmas Party (2016) Moana (2017) Yola Devam - Hit The Road (2022) Sırlar Kitabı - The Translators (2020) Çok Satanlar - Best Sellers (2021) Örümcek ve Kız - The Girl and The Spider (2022)