ÖĞRENCİLER VE HOCALAR AYNI FİLMDE!
KEREM ALIŞIK VE YAVUZ BİNGÖL’DEN GENÇ OYUNCULARA DESTEK!

Kerem Alışık ve Yavuz Bingöl, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden yetişen oyunculara da 72. Koğuş’ta rol vererek, genç meslektaşlarına destek oluyorlar…

Edebiyat dünyasının önemli eserlerinden olan 72. Koğuş’un sinema uyarlaması için yapılan hazırlıklar bitmek üzere… Orhan Kemal’in unutulmaz eserinden yola çıkılarak senaryolaştırılan 72. Koğuş’ta Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden yetişen genç oyuncular da kamera karşısına geçecek.  Kerem Alışık ve Yavuz Bingöl’ün birlikte kurdukları Sasin Film’in ilk filmi olan 72.Koğuş’ta böylece ustalar ve öğrencileri aynı seti paylaşmış olacaklar… Yönetmen Murat Saraçoğlu’nun yaptığı deneme çekimleri sonucu seçilen 18 öğrenci, büyük bir heyecan içinde olduklarını belirterek ‘ Bu bizim için büyük sans. Daha yolun başında set ortamıyla tanışmış olacağız. Hocalarımızın anlattıklarını bu kez uygulamalı görme şansımız olacak’ dediler… Öğrencileri yetiştirdikten sonra onlara destek olmanın ve önlerini açmanın daha önemli olduğunu belirten Kerem Alışık ve Yavuz Bingöl daha sonraki film ve dizilerinde de bu tavırlarının devam edeceğini belirtti.

Ayfer Tunç’un kaleminden senaryoya uyarlanan 72. Koğuş’ta Kerem Alışık, Yavuz Bingöl, Hülya Avşar ve Songül Öden’in yanı sıra daha birçok önemli oyuncu rol alıyor. 4 Mart 2011’de beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak olan film, hayata farklı bir pencereden bakmak isteyenleri sinema salonlarına bekliyor olacak…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yağmurdan Sonra (2008) AQUAMAN (2018) Riddick (2013) Geniş Aile: Komşu Kızı (2019) Asabi Adam - The Angriest Man in Brooklyn (2014) İstisna - The Exception (2017)

Leave a comment