“WIN WIN / KAZANANLAR KULÜBÜ”

THE VISITOR ve HAYATIN İÇİNDEN’in beğenilen senarist-yönetmeni  Tom McCarthy yeni filminde,alışılmadık karakterlerin
birbirleriyle olan bağı üzerinden bir kez daha insan ilişkilerindeki nüans ve derinliğe espirili bir dil ile el atıyor ve McCarthy’nin usta dokunuşuyla dram ve komedinin dengeli biçimde içiçe geçtiği, kırık kalpler ve dokunaklı bir hikayenin de ön planda olduğu bu hikaye WIN WIN’de öne çıkıyor.

Filmde Oscar adayı Paul Giamatti, Oscar adayı Amy Ryan, Bobby Cannavale, Jeffrey Tambor, Melanie Lynskey,  Oscar adayı Burt Young ve genç oyuncu Alex Shaffer yer alıyor.

Konu:

Oscar® adayı Paul Giamatti’nin  canlandırdığı Mike Flaherty, banliyöde yaşayan, en büyük isteği zaferler kazanan bir güreş koçu, iyi bir koca, baba ve arkadaş olmak olan sıradan bir adamdır. Cesaretini ve ümitlerini kaybetmiş bir avukat olan Mike Flaherty (Paul Giamatti), aynı zamanda bir lisede gönüllü olarak güreş koçluğu yapmaktadır ve ailesine destek olmak üzere şaibeli olarak giriştiği bir davada çok yetenekli bir güreş atletiyle yolları kesişir. Bu iş tam da iki geliri birden olmasını sağlayacakken, çocuğun uyuşturucu rehabilitasyonu gören annesi beş kuruşsuz halde ortaya çıkar ve kurdukları garip düzeni tehdit eden bir unsur olur. McCarthy’nin usta dokunuşuyla dram ve komedinin dengeli biçimde içiçe geçtiği, kırık kalpler ve dokunaklı bir insanlığın da ön planda olduğu KAZANANLAR KULÜBÜ’nde öne çıkıyor.

Yönetmen: TOM McCARTHY
Senaryo: TOM McCARTHY
Hikaye: TOM McCARTHY & JOE TIBONI
Yapımcılar: MARY JANE SKALSKI, MICHAEL LONDON, LISA MARIA FALCONE, TOM McCARTHY
Görüntü Yönetmeni: OLIVER BOKELBERG
Prodüksiyon Amiri:  JOHN PAINO
Kurgu:  TOM McARDLE
Müzik Danışmanı: MARY RAMOS
Müzik: LYLE WORKMAN
Kostüm Tasarımı: MELISSA TOTH
Oyuncular: Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale, Jeffrey Tambor, Burt Young, Alex Shaffer
Vizyon Tarihi: 22 Temmuz 2011
Süre: 106 dk

İthalat: Tiglon

Dağıtım: Tiglon

http://www.foxsearchlight.com/winwin/

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aniden (2023) Genç Pehlivanlar (2016) Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı (2023) Çizmeli Kedi - The True Story of Puss'N Boots (2009) Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok (2016) Güneş Tepedeyken - Zvizdan – The High Sun (2015)

Leave a comment