KAYIP KRALİÇE Artemis Yayınları’ndan çıktı.

ALLAN FREWIN JONES
Kayıp Kraliçe

Peri Diyarı ile Ölümlü Dünya arasında sıkışıp kalan bir genç kızın sürükleyici hikâyesini anlatan Peri Diyarı serisinin ikinci romanında, Allan Frewin Jones okura yine gizemli, büyülü, heyecan verici bir macera sunuyor. Ölümlüler dünyasında sıradan bir hayat süren Anita’nın tüm bildikleri bir günde değişmiş, genç kız aslında Peri Diyarı’nın kayıp prensesi Tania olduğunu keşfetmişti. Ancak yeni kimliği ve benzersiz yeteneği ona kaçamayacağı sorumluluklar yükledi. İki dünyayı da tehdit eden felaketleri önlemenin tek yolu, Tania’nın Ölümlü Dünya’ya gidip kayıp annesini bulmasıydı.

Arka Kapak

Tania iki dünya arasında kalmış bir peri prensesi. Ve sevdiklerini kurtarmak için iki dünyada birden en büyük tehlikelerle yüzleşmek zorunda.
Tania bir zamanlar sıradan bir kızdı. Derken hayatı altüst oldu ve kendini başka bir dünyada, uzun zamandır kayıp prensesi olduğunu öğrendiği zarif ve sihirli Peri Dünyası’nda buldu. Ailesi ve sarayı büyük tehlikelerle karşı karşıyayken onları kurtarabilecek tek kişi Tania’nın kendisiydi.
Genç kız, gerçek aşkı Edric’le birlikte, yüzlerce yıl önce kaybolan annesi Kraliçe Titania’nın peşinden Ölümlü Dünya’ya gitmek zorundaydı.
Edric’le sırlarını gizlemeye çabaladıkları için, dünyaya döndüklerinde Tania’nın çok sevdiği ölümlü ailesinin sert tepkisiyle karşılaştılar. Bir yandan onlara makul bir açıklama bulmalı, bir yandan da arayışlarını hızla tamamlamalıydılar. Tehlike bir gölge gibi peşlerindeydi. Hain Lord Drake henüz yenilmemişti ve karanlık doğaüstü güçlerini kullanarak onları izliyordu. Tania’nın iki dünyası da asla hayal edemeyeceği tehlikelerin içinde paramparça olmak üzereydi.

Yazar: Allan Frewin Jones
İngilizceden Çeviren: Aslı Gizem Korkmaz
Editör: Yeliz Üslü

Kapak Tasarım: Asmin Ayşe Gündoğdu
Türü: Roman

1. Baskı: Temmuz 2022
Sayfa: 256

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street (2014) Babamın Ceketi (2018) Belle (2022) Yıldızlara Doğru - Ad Astra (2019) Acı ve Zafer - Pain & Glory (2019) Cadılar Zamanı - Season of the Witch (2011)