Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin paylaştıkları, yönetmen Tolga Örnek’in yeni filmi “Kaybedenler Kulübü” 25 Mart 2011’de vizyona girecek.

Kazanmak için bazen kaybetmek gerekir:

“Kaybedenler Kulübü”

Merakla beklenen “Kaybedenler Kulübü”nün vizyonu için geri sayım başladı. Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin paylaştıkları,yönetmen Tolga Örnek’in yeni filmi “Kaybedenler Kulübü” 25 Mart 2011 de sinemalarda.

Filmin ana karakterlerini bir aşk, özgürlük ve yalnızlık hikayesinde buluşturan “Kaybedenler Kulübü” aynı zamanda son derece eğlenceli bir senaryoya sahip. Ekip Film ve Tiglon ortak yapımı olan filmde İdil Fırat, Rıza Kocaoğlu ve Serra Yılmaz gibi önemli oyuncular da rol alıyor. “Kaybedenler Kulübü”, cesur yaklaşımı, duygu ve mizah yüklü konusu, sürprizleri  ve oyuncu kadrosunun gücüyle, 2011’in en heyecan verici yapımlarından biri olacak.

Filmin ruhunu yansıtan benzersiz bir çalışma da “Kaybedenler Kulübü”nün müzikleri için yapıldı. Can Gox, Cavit Ergün ve Erdem Tarabuş’ın orijinal film müziklerini bestelediği film, rock’tan caza uzanan özgün besteleri ile de çok konuşulacak. Filmde yer alan diğer şarkılar, ‘Kaybedenler Kulübü’nün orijinal playlist’inden seçildi.

Ferdi Özbeğen’den, Moody Blues’a, Mazhar Fuat Özkan’dan, Asu Maralman ve Otis Redding’e uzanan müzikler, filmin benzersiz atmosferine eşlik edecek.  Universal Music Taxim Edition’la yapılan işbirliği  ile gerçekleştirilen bu çalışma, ‘Kaybedenler Kulübü’ izleyicilerine uzun metraj bir müzik keyfi de yaşatacak. Filmin soundtrack’i vizyon öncesi tüm müzik marketlerde yerini alacak.

Konu: 90’lı yılların sonu…Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy’de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete (Yiğit Özşener) bir radyo programı yapmaktadırlar. İkili arasında gelişen doğal diyalog ve ‘geyiğe’ dayalı yürüyen programı, onları dinleyen kimse yokmuş gibi bir rahatlıkla sürdürmektedirler. Bu espirili ve doğal hallerini dinleyen hayran kitlesinin giderek artıp, programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam etmektedirler. Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep’de (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı, karakterlerindeki tüm farklılıklara rağmen tutkuyla yaşamaya çalışır; Dinleyenlerin ‘kendi kaybını’ bulduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, toplumun farklı kesiminden insanları biraraya getirerek adeta bir ‘ortak mahalle’de buluşturur. Kendi yalnızlıklarıyla bile sonuna kadar dalga geçerken, hayata karşı bir o kadar sert tutum da sergileyebilen, hayatın kıyısında yaşayan Kaan ve Mete’nin renkli hayatlarını yansıtan programın tutkunları da ‘Kaybedenler Kulübü’nün üyeleridir artık…

Filmin künyesi

Filmin Adı – Kaybedenler Kulübü

Yönetmen : Tolga Örnek
Yapımcılar: Tolga Örnek , Murat Dörtbudak, Neslihan Dörtbudak, Kemal Ş. Kaplanoğlu
Senaryo: Mehmet Ada Öztekin – Tolga Örnek
Oyuncular: Nejat İşler, Yiğit Özşener, Ahu Türkpençe, İdil Fırat, Rıza Kocaoğlu, Serra Yılmaz, Erdal Küçükkömürcü,  Şafak Başkaya, Şenol Erdoğan, Cengiz Bozkurt, Şirin Kılavuz, Barış Bağcı
Görüntü Yönetmeni: Burak Kanbir
Tür : Dram-komedi
Yapım yılı : 2010
Süre : 110 dakika
Vizyona giriş tarihi: 25 Mart 2011
Cast: Luiza Almızrak
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
Ses Mühendisi: İsmail Karadaş
Miksaj: Burak Topalakçı
Editör: Haluk Arus
Kostüm Tasarım: Esra Bayram
Müzik: Can Gox, Cavit Ergün, Erdem Tarabuş
Dağıtım : Tiglon
Post prodüksiyon : Post Dükkanı

http://www.facebook.com/KKulubuFilm?ref=ts

http://www.kaybedenlerkulubufilm.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Senden Önce Ben - Me Before You (2016) Aşkın Halleri - Le Nom Des Gens - The Names of Love (2011) İkimizin Yerine (2016) Annemi Öldürdüm - I Killed My Mother (2010) Deniz Seviyesi (2014) Aşk Notları - The History of Love (2017)

Leave a comment