KARINCA KAPANI FİLMİNİN GALA GECESİ ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

9 Mayıs’ta beyazperdede izleyicisiyle buluşacak olan, hem yönetmen koltuğunda hem de başrolde gördüğümüz Fırat Tanış imzalı KARINCA KAPANI filminin galası 7 Mayıs Çarşamba günü Deniz Private Cinecity Etiler’de gerçekleşti. Oyuncu kadrosunda; Neslihan Yeldan, Cüneyt Uzunlar, İdil Vural, Eşref Kolçak, Emre Kınay, Bahtiyar Engin ve Mesut Yar’ın yer aldığı Karınca Kapanı filminin konusu ise şöyle:
Münevver Sarıselimoğlu, inşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren bir holdingin sahibi olan Güven Sarıselimoğlu’nun eşidir. Sürekli kocasının gözetimi altında yaşayan ve bir hayli mutsuz bir hayata sahip olan kadın, kocasından intikam almak ve ondan kurtulabilmek için bir mafya babasına gider. Mafya babası Galip ise kimsenin hayal bile edemeyeceği bir planla yola çıkar, sonucunda ise tüm ülkenin kaderini etkileyecek bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Galaya sanat dünyasının yanı sıra İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simaları da katılım gösterdi. Büyük beğeni toplayan Karınca Kapanı filminin sonunda davetliler film ekibini uzun süre ayakta alkışladılar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
İçimde Akan Nehir (2015) Hafir: Karanlık Mezar (2022) Sihirbazlar Akademisi - The Academy of Magic (2022) Dürüst Hırsız - Honest Thief (2020) Hedefteki Adam - The November Man (2014) Silence - Sessizlik (2017)

Leave a comment