Sezonun Merakla Beklenen, Çok Konuşulan Filmlerinden “Aşk Sana Benzer”, “Kocan Kadar Konuş” Sinemaların Hemen Ardından Kanal D Home Video Etiketiyle Raflarda!

Her ay birbirinden başarılı filmlerin raflarda yer almasını sağlayan Kanal D Home Video, sinemaseverlere keyifli bir yaz geçirmeleri için büyük bir sürpriz yapıyor. Vizyona girdikleri günden beri büyük bir beğeni ile izlenen filmler Kanal D Home Video etiketiyle artık DVD’de!
Oyuncu Burak Özçivit’in aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, başrolü güzel oyuncu Fahriye Evcen ile paylaştığı, sezonun iddialı romantik filmlerinden “Aşk Sana Benzer”; Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’lı kahkaha garantili “Kocan Kadar Konuş”; Son dönemin dikkat çeken ve serinin ikinci filmi olan  “Mandıra Filazofu İstanbul”; başrollerini Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Zeynep Aktuğ’un paylaştığı ve Bülent İşbilen’in yönetmenliğini yaptığı “Ali Kundilli”.

Kanal D Home Video tarafından çıkarılan sezonun en çok ses getiren filmlerinin DVD’leri tüm satış noktalarında!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
İblis Karanlığın Sahibi 2 (2023) Meksika Açmazı (2023) Döndüm Ben (2019) Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk - Lilly The Witch 2: The Journey To The Mandolan (2013) İkili Oyun - The Double (2011)

Leave a comment