BARBIE IN A CHRISTMAS CAROL / BARBIE’NİN YENİ YIL HİKAYESİ
BARBIETM ILK NOEL FILMIYLE KARŞINIZDA !
BARBIETM IN A CHRISTMAS CAROL, klasik bir Dickens hikâyesinin, şarkı, kahkaha ve eğlence dolu bir adaptasyonu. Yıldızımız Barbie TM bu kez Viktorya İngiltere’sinin yıldızı, şarkıcı Eden Starling rolüyle karşımıza çıkıyor. Noel yaklaşmaktadır, Eden ve kendini beğenmiş kedisi Chuzzlewit de bütün tiyatrocuların Noel Günü’nde bile provaya kalmalarını talep etmektedir. Eden’in çocukluk arkadaşı ve kostümcüsü Catherine bile onu bu kaprisinden vazgeçiremez.
Ancak çok farklı üç Noel Ruhu, Eden’i unutulmaz bir Noel Gezisi’ne çıkaracak ve kalbini tatil ruhu ve cömertliğin güzellikleri ile dolduracaktır.
Tür: Animasyon
Süre: 76 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: William Lau
Ses: Türkçe 5.1, Almanca 5.1, İngilizce 2.0
Altyazı: İngilizce, Almanca
Ekran: 1:78:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Fragmanlar, Noel Şarkısı Partisi, Chuzzlewit’ten “Jingle Bells”, Barbie ve Elmas Şato Gizli Sahnesi
Lisans Sahibi: Universal
DVD Fiyatı: 19,99 VCD Fiyatı: 10,99

WINX KAYIP KRALLIĞIN SIRRI

2008’in en çok izlenen animasyon filmi Hepsi grubunun şarkılarıyla!

On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür
Tür: Animasyon
Süre: 85 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Iginio Straffi
Ses: Türkçe DD 2.0
Ekstralar: Sahne Arkası, Klip-Hepsi, Fragmanlar
Lisans Sahibi: Filma
DVD Fiyatı: 19,99 VCD Fiyatı: 10,99

FLAWLESS / HATASIZ

Laura Quinn (Demi Moore), bir mücevher firması olan London Diamond Corporation şirketinin başarılı yöneticilerinden biridir. Ancak kariyeri önünde önemli bir engel bulunmaktadır. Aşamadığı bu engelden dolayı işiyle ilgili hayal kırıklığına uğrayan Laura’ya hiç ummadığı biri, şirketin hizmetlisi Hobbs tarafından sıradışı bir teklif gelecektir.

Yıllardır gece bekçiliği yapan ve şirketin nasıl işlediğini bilmekte olan Hobbs, Quinn’i etkilemeyi başarır ve ona kendi soygun planından bahseder. Uzun zamandır planladığı bu soygun için artık yalnız değildir.
Tür: Suç / Dram
Süre: 104 dk.
Yapım Yılı: 2007
Yönetmen: Michael Radford
Oyuncular: Demi Moore, Michael Caine
Ses: İngilizce DD 5.1, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Fragmanlar
Lisans Sahibi: Pinema/Hyde Park
DVD Fiyatı: 19,99 VCD Fiyatı: 9,99

FOX AND THE CHILD / ARKADAŞIM TİLKİ

Vahşi bir tilkiyle küçük bir kızın arasındaki büyülü, hayatlarını değiştiren bir karşılaşma…

Yönetmen Luc Jacquet yeni filmi “Arkadaşım Tilki” ile gözümüzün önünde olup keşfedemediğimiz doğayı bir kez daha takdir etmeyi öğretiyor bize. Günümüzde doğada fazla vakit geçiremeyen çocuklara doğal hayatı anlatıyor. Hayvanların tanıtıyor. Doğal yaşamın ritmini yakalatıyor.

Filmde, 10 yaşlarında küçük bir kız Fransa’nın doğusundaki dağların eteklerinde bir köy evinde yaşamaktadır. Sonbaharda bir gün, ormanın içinden bisikletiyle okula doğru giderken yavru bir tilkiyle karşılaşır. İnsanlara alışıl olmayan tilki küçük kızdan kaçar. Ancak küçük kız tilkiyi tekrar görmek güçlü bir istek duyar.Daha sonra küçük kız tilki ile arkadaş olmak ister. Her gün ormanda vakit geçirmeye başlar. Farklı hayvanları tanır. Doğayı yakından gözlemler. Bir gün tilkiyi görür. Tilkiyle sandviçini paylaşır. Daha sonraki yürüyüşlerinden birinde ayağı kırılır. Bu nedenle bir süre ormandaki gezintilerine ara vermek zorunda kalır.

Bu olaydan sonra anlatım bir süre tilki üzerinde yoğunlaşır. Tilki vahşi hayvanlarla karşılaşır, ölümden kılpayı kurtulur. Kışın da bastırmasıyla bir oyuğu yuva yaparak oraya sığınır. Havalar ısınmaya başlayınca kendine bir eş bulmak için ortaya çıkar. Bahar geldiğinde iyileşen küçük kız tilkiyi henüz yavruladığı yuvasına kadar takip eder.Devamında ikisi arasındaki ilişki ele alınır. Yaz boyunca ikili hızla arkadaş olurlar. Fakat kız bu vahşi hayvanı evcilleştirmeye çalışınca işler ters gitmeye başlar.
Tür: Macera/Dram/Aile
Süre: 92 dk.
Yapım Yılı: 2007
Yönetmen: Luc Jacquet
Oyuncular: Bertille Noel Bruneau, Isabellé Carre
Ses: Fransızca DD 5.1, Fransızca DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35:1
Lisans Sahibi: D Yapım-Wild Bunch Sınıflandırma: Almadı
DVD Fiyatı: 19,99

JACK & JILL VS. THE WORLD

Jack 30’lu yaşlarında, rutin bir hayat yaşayan, başarılı, stil sahibi ve tüm bunlardan oldukça sıkılmış bir adamdır. Bağımsız, özgür ruhlu Jill bir anda Jack’in hayatına fırtına gibi girer. Jill şimdiye dek tanıdığı kadınlardan çok farklıdır. Jill ciddi ilişkilerden yana değildir bu da tam olarak Jack’in istediği şeydir. Fakat Jack’in hesaba katmadığı bir şey vardır: Jill’e aşık olmak.
Tür: Komedi / Romantik
Süre: 87 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Vanessa Parise
Oyuncular: Freddie Prinze Jr.
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 16:9 Geniş Ekran
Ekstralar: Kamera Arkası, Filmin Yapımı, Çıkartılmış Sahneler, Fragman
Lisans Sahibi: Myriad
DVD Fiyatı: 19,99 VCD Fiyatı: 9,99

WILDERNESS / ŞEYTANIN KÖLELERİ

Konu intikam değil. Ceza vermek.

Islahevi’nin mahkûmları, en kötü durumda olarak görülen mahkûmlardır. Burada günlük hayatlarında fazla ileri giden ve tedavileri mümkün olmayan gençler, kaderlerine terk edilir.
Bir gün, bütün mahkûmlar, engebeli kıyılar ve derin ormanlarla kaplı bir adaya götürülürler. Bunun amacı, bir hafta boyunca onlara takım çalışmasını öğretmek ve belki de birbirlerine biraz saygı duymalarını sağlamaktır. Ama adada onlara daha da önemli bir ders vermeyi bekleyen biri daha vardır Liderlerinin canice katledildiğine tanık olan genç mahkûmlara yardım edecek kimse kalmamıştır. Köpek sürüsü ile onları tek tek avlayan bu gizemli avcının karşısında hayatta kalmalarının tek yolu ise gerçek anlamda takım çalışmasını öğrenmektir
Tür: Korku / Gerilim
Süre: 110 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Michael J. Bassett
Oyuncular: Sean Pertwee, Alex Reid
Ses: İngilizce DD 5.1, Türkçe DD 5.1
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 1.78:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Yönetmenle Röportaj, Oyuncularla Röportaj, Kamera Arkası, Fragmanlar
Lisans Sahibi: Horizon
Sınıflandırma: Şiddet/+18
DVD Fiyatı: 19,99 VCD Fiyatı: 9,99

SEMI PRO / ÇAYLAK PROFESYONEL

Hayatta kalmak istiyorlarsa Jackie ve Tropics imkansızı başarmak yani KAZANMAK zorundadır.

Jackie Moon (Will Ferrell), hit parçası Love Me Sexy ile kazandığı paraları en büyük hayali olan bir basketbol takımı sahibi olabilmek için harcar. Amerikan Basketbol Birliği (ABA)’ne bağlı Flint Michigan Tropics takımını alan Jackie, bu takımın sahibi, koçu, organizatörü ve oyuncusudur. Fakat Tropics ligin en başarısız takımıdır.

1976 senesinde ABA ve NBA birleşme planları yapar. ABA tempolu, vahşi, çılgın bir basketbol ligidir. NBA’in rakibi ABA, üçlük atış ve smaç yarışması gibi buluşlarıyla ismini sağlamlaştırmıştır. Sezon sonunda ABA’nın en iyi 4 takımı NBA’de oynamaya hak kazanacaktır. ABA liginin en kötü takımı Tropics kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eğer NBA’de oynamak istiyorlarsa, Jackie Moon bir an önce takımını harekete geçirmeli ve maçları kazanmaları gerekmektedir.
Tür: Komedi
Süre: 88 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Kent Alterman
Oyuncular: Will Ferrel, Woody Harrelson, Andre Benjamin
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Montaj Odasından, Kamera Arkası, Sürpriz Ekstralar
Lisans Sahibi: D Yapım
Sınıflandırma: +13
DVD Fiyatı: 19,99

TWELVE DOGS OF CHRISTMAS / YILBAŞI KÖPEKLERİ

12 yaşındaki Emma O’Connor teyzesiyle yaşaması için Doverville adlı küçük bir kasabaya gönderilir. Kasabanın belediye başkanı köpeklere hayır yasasını yürürlüğe koymaya çalışmaktadır. Fakat Emma arkadaşlarının, köpeklerin ve kasabada yaşayanların desteğiyle bu duruma karşı çıkacaktır.
Tür: Aile
Süre: 107 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Keith Merrill
Oyuncular: John Billingsley
Ses: Türkçe
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Porchlight
VCD Fiyatı: 9,99

LULU ON THE BRIDGE / KÖPRÜDEKİ LULU

Geleceği korumak için geçmişten kaçmak.

Ünlü yazar Paul Auster bu filmde (SMOKE & BLUE IN THE FACE) gerçeklikle hayal dünyasını basit ama aynı zamanda karmaşık bir şekilde harmanlıyor.

Izzy Maurer (Harvey Keitel) bir caz saksafoncusudur. Bir silahlı çatışmada vurulduktan sonra tüm hayatı alt üst olur. Izzy iyileşmesine rağmen saksafon çalamamaktadır. Bu nedenle başta eski eşi olmak üzere çevresindekiler ona yoğun ilgi gösterirler. Tüm bunlardan oldukça bunalan Izzy bir gün sokakta bir yabancının cesediyle karşılaşır ve öldürülen adamın bavulunu alır. Bavulun içinden gizemli bir taş çıkar. Bu taş onu Celia Burns’e (Mira Sorvino) götürür. Birlikte bu taşın gücünü keşfederler. Bu sırada taşa sahip olmak isteyen kişiler ortaya çıkar. Hikaye ilerledikçe daha karanlık ve şaşırtıcı bir yöne gitmeye başlar.

Başrollerde Oscar ödüllü Mira Sorvino (Mighty Aphrodite), Harvey Keitel (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Mean Streets, Taxi Driver, The Piano) ve Willem Dafoe (Spider-Man, The Aviator, Shadow of the Vampire, American Psycho, Platoon) yer alıyor.
Tür: Dram
Süre: 100 dk.
Yapım Yılı: 1998
Yönetmen: Paul Auster
Oyuncular: Harvey Keitel, Mira Sorvino, Willem Dafoe
Ses: İngilizce DD 2.0
Altyazı:Türkçe
Ekran: 1.33:1
Ekstralar: Çıkartılmış Sahneler, Fotoğraf Çekimi, Rock’n Roll, Lulu ve Peter, Lulu’nun Ölümü, Fragmanlar
Lisans Sahibi: D Yapım/Capitol
Sınıflandırma: + 13/Cinsellik
DVD Fiyatı: 19,99 YTL.

BLADE TV SERIES
-METAL KUTU-

4 DVD 13 BÖLÜM

Başrolünde Wesley Snipes’ın oynadığı ve bütün dünyada hayran jitlesi edinen efsanevi Blade serisi, bu muhteşem diziyle geri dönüyor. Hareketli ve sürükleyici dizide Blade, Sticky Fingaz’la (Flight of the Phoenix) hayat buluyor. Blade ve yeni ortağı Krista Star (Jill Wagner) dünyayı bu karanlık güçlerin elinden kurtarabilecektir.
Tür: Aksiyon / Korku / Bilim-Kurgu
Süre DVD 1/2/3/4: 85 dk., 123 dk., 164 dk., 163 dk.
Yapım Yılı: 2006
Oyuncular: Sticky Fingaz, Jill Wagner, Jessica Gower
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.78:1
Lisans Sahibi: D Yapım/New Line
DVD Fiyatı: 69,99 YTL.

FERZAN ÖZPETEK BOX SET

Lisans Sahibi: AFS

HAMAM
Tür: Dram/Romantik
Süre: 93 dk.
Yapım Yılı: 1997
Oyuncular: Alessandro Gassman, Halil Ergün, Şerif Sezer, Mehmet Günsür, Başak Köklükaya
Ses: İtalyanca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Fragman, Diğer Fragmanlar

HAREM SUARE
Tür: Dram/Tarih
Süre: 93 dk.
Yapım Yılı: 1999
Oyuncular: Marie Gillain, Alex Descas, Serra Yılmaz, Haluk Bilginer
Ses: İtalyanca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Filmin Tanıtımı, Fragmanlar

CAHİL PERİLER
Tür: Dram
Süre: 105 dk.
Yapım Yılı: 2001
Oyuncular: Margherita Buy, Stefanı Accorsi
Ses: İtalyanca DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Bayan Mariani Burada Değil, Keşif, Yönetmenin Önerileri, Yemek Tarifi, Mara’nın Gerçek Kişiliği, Yağmur Altında Çekim, Anneler ve Kızları, Kaza Sahnesi, Oyuncu Kadrosu, Teknik Kadro, Biyografiler, Fragman, Diğer Fragmanlar

KARŞI PENCERE
Tür: Dram/Romantik
Süre: 110 dk.
Yapım Yılı: 2003
Oyuncular: Giovanna Mezzogiorno, Massimo Girotti
Ses: İtalyanca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler, 2003 David Di Donatello Ödül Töreni, Fragman, Diğer Fragmanlar

KUTSAL YÜREK
Tür: Dram
Süre: 113 dk.
Yapım Yılı: 2005
Oyuncular: Barbora Bobulova, Andrea Di Stefano
Ses: İtalyanca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler, Fotoğraf Galerisi, TV Spot 1, TV Spot 2, Fragman, Diğer Fragmanlar

BİR ÖMÜR YETMEZ

Tür: Dram
Süre
: 106 dk.
Yapım Yılı: 2007
Oyuncular: Stefano Accorsi, Margherita Buy
Ses: İtalyanca DD 5.1, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Ekran: 2.35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Kamera Arkası, Foto Galeri, Videoklip, Ferzan Özpetek’in çektiği Hürriyet TV imaj filmi , Fragmanlar
Sınıflandırma: +13/Cinsellik
DVD Fiyatı: 59,99 YTL.

INSIDE MAN / İÇERİDEKİ ADAM

Inside Man, Denzel Washington ve Jodie Foster’ın performanslarıyla göz doldurduğu, Spike Lee’nin ise tüm yönetmenlik becerilerini konuşturduğu, soluk soluğa izleyeceğiniz bir gerilim hikâyesi. Manhattan Trust’ın Wall Street şubesine silahlı bir baskın düzenlenmesi ve 50 kadar banka yöneticisinin rehin alınması, şüphesiz çok ciddi bir olaydır. Perde arkasında başka bir şeylerin döndüğü kesindir, ama ne
Tür: Polisiye
Süre: 123 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Spike Lee
Oyuncular: Denzel Washington, Russell Crowe
Ses: İngilizce 5.1, Almanca 5.1, İtalyanca 5.1, İspanyolca 5.1
Altyazı : Türkçe, İngilizce İtalyanca, İspanyolca Almanca, Hırvatça, Portekizce, Slovence
Ekran: 2:35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Fragmanlar
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

SCARFACE / YARALI YÜZ

Usta yönetmen Brian De Palma, “Carlito’s Way” efsanesinin yapımcısı Martin Bregman, Oscar® ödüllü senarist Oliver Stone ve usta oyuncu Al Pacino’nun işbirliğiyle ortaya çıkan sinema klasiği Scarface, şüphesiz vazgeçilmez bir arşiv parçası. Karşınızda Tony Montana, sinema tarihinin en acımasız gangsterlerinden biri
Tür: Suç
Süre: 164 dk.
Yapım Yılı: 1983
Yönetmen: Brian De Palma
Oyuncular: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer
Ses: İngilizce 5.1
Altyazı : Türkçe, İngilizce, Arapça, Çekçe, Yunanca
Ekran: 2:35:1 Geniş Ekran
Sınıflandırma: Şiddet/+15
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

APOLLO 13

2 Oscar® Ödüllü
Apollo 13’de Ron Howard’ın usta yönetmenliğiyle Oscar® Ödüllü oyuncu Tom Hanks, Kevin Bacon, Bill Paxton, Gary Sinse ve Ed Harris, “rutin” olarak başlayan ama sonra korkunç bir gerilim hikâyesi haline gelen bir uzay gezisini anlatıyor.
Tür
: Macera/Dram/Tarih
Süre: 134 dk.
Yapım Yılı: 1995
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Kevin Bacon
Ses: İngilizce 5.1 Surround, Çekce 5.1 Surround
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Arapça, Yunanca
Ekran: 2:35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Yönetmen Ron Howard’dan Sesli Yorum, Kitabın yazarı Jim Lovell ve Marilyn Lovell’den Sesli Yorum
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

PRIDE AND PREJUDICE / AŞK VE GURUR

Bayan Bennet’in hayatta bir tek amacı vardır. Beş kızına uygun birer koca bulup evlendirmek. Kızlar da bu konuda anneleriyle hemfikir gibidir, evlenmemek için size 100 sebep saymaya hazır olan Lizzie (Keira Knightley €“ Pirates of the Caribbean) hariç Aşk ve Gurur En İyi Kadın Oyuncu dahil 4 dalda Oscar® adayı oldu.
Tür: Dram / Romantik
Süre: 121 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Joe Wright
Oyuncular: Keira Knightley, Talulah Riley
Ses: İngilizce 5.1, İngilizce 2.0
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Arapça, Hırvatça, Danca, Flemenkçe, Fince, İbranice, Norveççe Portekizce, İzlandaca, İsveççe Romence, Slovence
Ekran: 2:35:1 Geniş ekran
Ekstralar: Flört Politikası (19. yüzyılda flörtün tarihi), Aşk ve Gurur Mâlikaneleri, Bennet’lere Yakından Bakış, Jane Austen’in Hayatı, Pride and Prejudice Kamera Arkası, Yönetmen Joe Wright’ın Sesli Yorumu, Fotoğraf Galerisi, Aşk Ve Gurur Aile Ağacı, Alternatif Son, Fragman
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

BORN ON THE 4TH OF JULY / DOĞUM GÜNÜM DÖRT TEMMUZ

En İyi Yönetmen dahil 2 Oscar® ödülü

Born on the 4th of July filmiyle En İyi Yönetmen dalında Oscar® alan Oliver Stone ve usta oyuncu Tom Cruise’dan Vietnam Savaşı hakkında yürekleri burkan bir gerçek hikâye
Ron Kovic (Tom Cruise) Vietnam Savaşı’na gönüllü olarak katılan vatansever bir askerdir. Fakat savaşın gerçekleri onu tekerlekli sandalyeye mahkum, ülkesi tarafından terk edildiğini hisseden bir savaş gazisi haline getirecektir.
Tür: Biyografi/Savaş
Süre: 138 dk.
Yapım Yılı: 1989
Yönetmen: Oliver Stone
Oyuncular
: Tom Cruise
Ses: İngilizce 5.1, Çekçe 5.1
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Çekçe, Yunanca
Ekran: 2:35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Yönetmen Oliver Stone’un Sesli Yorumu, NBC Haber Arşivleriyle Doğum Günüm Dört Temmuz Kamera Arkası
Sınıflandırma: Şiddet/+13
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

JARHEAD

“American Beauty” nin Oscar® ödüllü yönetmeni Sam Mendez, Oscar® Ödüllü oyuncu Jamie Foxx (Ray ) ve Jake Gyllenhaal ( Donnie Darko)’dan dürüst anlatımı ve sinematografisiyle çarpıcı bir hikâye
Jarhead, Anthony Swofford’un ( Jake Gyllenhaal) ve Körfez Savaşı’nın gerçek hikâyesi.
JARHEAD
Tür: Savaş
Süre: 117 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Sam Mendes
Oyuncular: Jack Gyllenhaal, Jamie Foxx
Ses: İngilizce 5.1, Çekçe 5.1
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Çekçe, Romence
Ekran: 2:35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Yönetmen Sam Mendez’in Sesli Yorumu, Senarist William Broyels’ın Sesli Yorumu, Swaff’un Fantezileri, Röportajların Tamamı, 11 Çıkartılmış Sahne, Fragmanlar
Sınıflandırma: Şiddet/Cinsellik/+18
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

MIAMI VICE

Efsane ikili Ricardo Tubbs (Oscar ® Ödüllü Jamie Foxx; Ray, Jarhead) ve Sonny Crockett ( Colin Farrell, S.W.A.T, The New World) geri dönüyor !
Usta yönetmen Michael Mann’in yorumuyla uyuşturucu ve silahların karanlık dünyasında nefes kesici bir geziye, MIAMI VICE’a hazır olun
Tür: Aksiyon
Süre: 126 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Michael Mann
Oyuncular: Colin Farrell, Jamie Foxx
Ses: İngilizce 5.1, Almanca 5.1, İtalyanca 5.1
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Almanca
Ekran: 2:40:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Miami ve Ötesi : Aktüel Çekimler, “Gizli” Miami Vice, Nonpoint – “In The Air Tonight” Müzik Klibi
Sınıflandırma: Şiddet/Cinsellik/+13
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

THE 40 YEAR OLD VIRGIN / 40 YILLIK BEKAR
Aşkzede: Peter ( Jason Segel – Knocked Up ) kariyerini güçlükle ilerleten bir müzisyendir. Bir gün, ünlü kız arkadaşı Sarah Marshall ( Kristen Bell – Heroes, Gossip Girl ) tarafından, üstelik başarılı bir rock yıldızı için terk edilince tüm dünyası alt üst olur. Peter, kız arkadaşını unutmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır, bu yüzden de üvey kardeşiyle Hawaii’ye bir hava değişikliği yapmaya giderler. Ancak ne yazık ki Sarah ve yeni sevgilisinin de aklına aynı şey gelmiştir
40 Yıllık Bekar: 40 yaşındaki Andy Stizer ( Steve Carell €“ Dan In Real Life) hayatında birçok şey yapmıştır. Bir elektronik mağazasında güzel bir işi, rahat bir evi ve geniş bir aksiyon figürü koleksiyonu vardır. Ama yapmadığı bir şey de vardır. Seks.
Tür: Komedi/Romantik
Süre: 127 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Judd Apatow
Oyuncular: Steve Carell, Catherine Keener
Ses: İngilizce DD 5.1, Çekçe DD 5.1
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Çekçe, Romence
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Yönetmenin ve Seth Rogan’ın Sesli Yorumları
Sınıflandırma: +13/Cinsellik
DVD Fiyatı: 14,99 YTL.

CHARLIE CHAPLIN

Charlie Chaplin’in Kısa Filmleri Özel Metal Kutusuyla 4 Ayrı DVD’de!

DVD 1 (58′ 06”)
1914 Caught in a Cabaret
1915 Work
1915 A Woman
DVD 2 (68′ 28”)
1915 A Night Out
1915 The Tramp
1916 The Vagabond
DVD 3 (66’20”)
1917 The Count
1917 The Adventurer
1917 Easy Street
DVD 4 (78’52”)
1917 The Immigrant
1918 Triple Trouble
1918 A Dog’s Life

DVD Fiyatı: 44,99 YTL.

BUSTER KEATON

Buster Keaton’ın Kısa Filmleri Özel Metal Kutusuyla 4 Ayrı DVD’de!

DVD 1 (86’41”)
1917 Fatty at Coney Island
1920 One Week
1920 Convict 13
DVD 2 (56’52”)
1920 The Scarecrow
1921 Neighbors
1921 The Haunted House
DVD 3 (64’33”)
1921 Hard Luck
1921 The High Sing
1921 The Goat
DVD 4 (52’33”)
1922 Cops
1922 The Frozen North
1923 The Love Nest

DVD Fiyatı: 44,99 YTL.

LAUREL & HARDY

Laurel&Hardy’nin Kısa Filmleri Özel Metal Kutusuyla 4 Ayrı DVD’de!

DVD 1 (57’28”)
1921 The Lucky Dog
1918 Frauds and Frenzies
1923 A Man About Town
DVD 2 (72’29”)
1924 Postrage Due
1924 West of Hot Dog
1925 Navy Blue Days
DVD 3 (59’54”)
1925 The Sleuth
1925 Dr. Pyckle and Mr. Pride
1926 Along Came Auntie
DVD 4 (65’25”)
1926 Wandering Papas
1926 Be Your Age
1927 Crazy to Act

DVD Fiyatı: 44,99 YTL.

BAĞIMSIZLAR SERİSİ 5

TAKE MY EYES
Tür: Dram
Süre: 90 dk.
Yapım Yılı: 2003
Yönetmen: Iciar Bollain
Oyuncular: Laia Marull, Luis Tosar, Candela Peña
Ses: İspanyolca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Kısa Film, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Barbar Film

Y TU MAMA TAMBIEN

Tür: Dram
Süre: 90 dk.
Yapım Yılı: 2001
Yönetmen: Alfonso Cuarón
Oyuncular: Gael García Bernal, Diego Luna, Maribel Verdu
Ses: İspanyolca DD 5.1, İspanyolca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.78:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Oyuncular ve Ekip, Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler
Lisans Sahibi: Medya Vizyon
Sınıflandırma: +18/Cinsellik

STRIKE

Tür: Dram
Süre: 104 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Volker Schlöndorff
Oyuncular: Katharina Thalbach, Andrzej Chyra, Dominique Horwitz
Ses: Polonyaca DD 5.1, Polonyaca DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.78:1
Ekstralar: Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Atasagun Films

TAKE MY EYES / GÖZLERİMİ DE AL

Pilar kocası Antonio tarafından fiziksel ve duygusal şiddete maruz bırakılmıştır. Soğuk bir kış gecesi oğluyla birlikte evden kaçar ve kız kardeşinin evine sığınır. Kocasının onu arayacağından şüphesi yoktur. Çünkü Pilar kocasının herşeyidir…

Y TU MAMA TAMBIEN / ANANI DA

Alt orta sınıf bir aileden gelen Julio Zapata ve tam tersine ailesi bir milyoner olan Tenoch Iturbide, ergenliğin getirdiği naiflikle, ailelerinin ekonomik ve de politik farklılıklarına aldırmadan, günlerini adeta kardeşlermiş gibi geçirmektedirler. Tenoch’un güzel ve olgun kuzeni Luisa’yla flört etme niyetiyle ‘Cennetin Ağzı’ denen var olup var olmadığı tam olarak bilinmeyen destansı mekâna varmak için bir yolculuğa çıkarlar.

STRIKE / GREV

Tek bir kişi tarihin yönünü değiştirebilir mi? Değiştiremez. Ne ki, tek bir kişi zorlu bir gelişimin hızlandırıcısı olabilir. Film, işine kararlılıkla bağlı olmasına rağmen bir iftira yüzünden boşta kalan işçi Agnieszka’yı öykülüyor. Arkadaşları Agnieszka’nın işe geri dönebilmesi için dayanışma içinde greve gider.
DVD Fiyatı: 29,99 YTL.

BAĞIMSIZLAR SERİSİ 6

GETTING HOME
Tür: Dram – Komedi
Süre: 100 dk.(Çince Versiyon), 97 dk.(Türkçe Versiyon)
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Zhang Yang
Oyuncular: Zhao Ben Shan, Song Dan Dan
Ses: Çince, Türkçe
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Çıkartılmış Sahneler, Kamera Arkası, Filmin Yapım Hikayesi, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: D Yapım

BALCANCAN
Tür: Macera – Komedi
Süre: 89 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Darko Mitrevski
Oyuncular: Vlado Jovanovski, Adolfo Margiotta
Ses: Makedonca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 4:3 Letterbox
Ekstralar: Fragmanlar
Lisans Sahibi: As Sanat
Sınıflandırma: +18/Şiddet

KONTROLL
Tür: Komedi/Macera/Dram
Süre: 106 dk.
Yapım Yılı: 2003
Yönetmen: Nimrod Antal
Oyuncular: Sandor Csanyi, Zoltan Mucsi
Ses: Macarca DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.78:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Fragmanlar
Lisans Sahibi: Barbar Film
Sınıflandırma: +13/Cinsellik

GETTING HOME / YUVAYA DOĞRU

Zhao ve Liu, ellili yaşlarında iki iş arkadaşıdır. Birlikte içki içip sarhoş oldukları bir gece, Liu ansızın ölüverir.
Dostuna geçmişte verdiği sözü tutmak isteyen Zhao, Liu’nun cesedini doğduğu topraklara götürmek için Çin boyunca binlerce mil yol almayı göze alır.

BALCANCAN / BİR BALKAN KOMEDİSİ
Hayatının en önemli zamanlarında çeşitli savaşlarla karşı karşıya kalan Terandafil Karanfilov, Makedonya’da bir savaş daha patlak verince karısı Ruza Karanfilova ve karısının büyükannesi Zumbula’yı da alarak ülkeden kaçmaya karar verir.

KONTROLL / KONTROL
Geçmişini inkar ederek Budapeşte metrosunda bilet kontrolörü olarak çalışan Bulcsu, bir yolunu bulup yeraltından paçasını kurtarmak ister. Ama ayı kılığına girmiş bir kızla yaşaması muhtemel bir aşk, hiç görülmeyen bir seri katil ve neredeyse gerçek dışı kara komedi ve aksiyon dolu olaylar yolunu keser
DVD Fiyatı
: 29,99 YTL.

3’LÜ ZARF – AKSİYON


16 BLOCKS

Süre: 105 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Richard Donner
Oyuncular: Bruce Willis, Mos Def
Ses: İngilizce DD 5.1, Fransızca DD 5.1, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 2.35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Alternatif Son, Silinmiş Sahneler, Fragman
Lisans Sahibi: Horizon / Millenium

HOME OF THE BRAVE/CESURLARIN VATANI

Süre: 102 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Irwin Winkler
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Brian Presley, 50 Cent, Christina Ricci, Chad Michael Murray
Ses: İngilizce DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Çıkartılmış Sahneler, Fragmanlar
Lisans Sahibi: Horizon
Sınıflandırma: +13/Şiddet

JOHN RAMBO
Süre: 88 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Sylvester Stallone
Oyuncular: Sylvester Stallone, Julie Benz
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.85:1
Ekstralar: Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Horizon
Sınıflandırma: +18 Yaş/Şiddet/Korku
DVD Fiyatı: 24,99 YTL.

3’LÜ ZARF €“ UZAKDOĞU AKSİYON

BLOOD BROTHERS/KAN KARDEŞLER
Süre: 91 dk.
Yapım Yılı: 2007
Yönetmen: Alexi Tan
Oyuncular: Daniel Wu, Ye Liu, Qi Shu, Tony Yang
Ses: Çince DD 5.1 / Türkçe DD 5.1 / Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Kamera Arkası / Söyleşiler / Fragman / Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: D Yapım / Fortissimo

FORBIDDEN KINGDOM/YASAK KRALLIK
Süre: 113 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Rob Minkoff
Oyuncular: Jet Li, Jackie Chen
Ses: İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Oyuncular ve Yapım Ekibiye Röportaj, TV Spotları, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Pinema
Sınıflandırma: Almadı

THREE KINGDOMS/ÜÇ HANEDAN
Süre: 100 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Daniel Lee
Oyuncular: Maggie Q, Andy Lau
Ses: Çince, Türkçe
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35:1
Lisans Sahibi: Pinema
Sınıflandırma: Şiddet/+13 Yaş
bFiyatı: 24,99 YTL.

3’LÜ ZARF – AŞK

UNDISCOVERED/BENİ KEŞFET
Süre: 94 dk.
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Meiert Avis
Oyuncular: Pell James, Steven Strait, Ashlee Simpson, Kip Pardue
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 2.35:1 Geniş Ekran
Ekstralar: Yönetmen Yorumu, Söyleşiler, Gala Görüntüleri, Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler, Fotoğraf Galerisi, Fragman, Video Klipler
Lisans Sahibi: D Yapım

MEET BILL/İÇ GÜVEYSİ BILL

Süre: 89 dk.
Yapım Yılı: 2007
Yönetmen: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
Oyuncular: Elizabeth Banks, Jessica Alba, Aaron Eckhart
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Çıkartılmış Sahneler, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: D Yapım-Greenestreet
Sınıflandırma: +7 Yaş

MY SASSY GIRL/HIRÇIN SEVGİLİM

Süre: 92 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Yann Samuell
Oyuncular: Elisha Cuthbert, Jesse Bradford
Ses: Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0, İngilizce DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1
Lisans Sahibi: D Yapım
DVD Fiyatı: 24,99 YTL.

SEX AND THE CITY
-METAL / DERİ KUTU SEÇENEKLERİYLE-

Ülkemizde de olduğu gibi yayınlandığı tüm ülkelerde milyonları kendisine bağlayan Emmy Ödüllü Tv dizisi Sex and The City’nin sinema filmi şimdi DVD’de

Dizinin sıkı takipçilerinin de bildiği gibi, New York’ta yaşayan Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda (Cynthia Nixon) hayatın tüm zorluklarına birlikte göğüs geren, birbirinden hiç kopmayan dört yakın arkadaştır.

Carrie ve Mr. Big (Chris Noth) yeniden başlayan ilişkilerini sağlam temeller üzerine kurarak emin adımlarla evliliğe doğru yol alırlar. Bu yolculukta başlarından geçen heyecanlı olayların nereye varacağıysa birbirinden ilginç sürprizlerle sizleri bekliyor.
Tür: Komedi / Romantik / Dram
Süre: 150 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Michael Patrick King
Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Ses: İngilizce, Türkçe
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Ekstralar
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: +13/Cinsellik
DVD FiyatıMetal: 24,99 YTL. DVD FiyatıDeri: 29,99 YTL. VCD Fiyatı: 10,99 YTL.

MAMMA MIA

Dünya sahnelerini kasıp kavuran müzikalden sonra, Mamma Mia! şimdi de DVD de
Yıldızlarla dolu bir kast, efsane grup ABBA’dan hit şarkılar, kahkaha, dans ve eğlence Mamma Mia! son on yılın DVD olayı olmaya aday

Evlenmek üzere olan Sophie ( Amanda Seyfield), düğününe hiç tanımadığı babasını da davet etmeye kararlıdır. Ama bir sorun vardır, Sophie babasının kim olduğunu bilmiyordur, ta ki bir gün annesinin (Meryl Streep) günlüğünü ele geçirene kadar Annesinin mazisinde, babası olma ihtimali olan üç adam vardır. Kararsız kalan Sophie de, çareyi üçünü birden düğüne davet etmekte bulur.Genç kız her ne kadar bu durumu saklamaya çalışsa da çok geçmeden sırrı ortaya çıkacak ve kahkaha dolu dakikalar birbirini izleyecektir.
Tür
: Komedi / Romantik
Süre: 112 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Phyllida Lloyd
Oyuncular: Stellan Skarsgard, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried
Ses: İngilizce DD 5.1, Almanca DD 5.1, Rusça DD 5.1
Altyazı: Türkçe, Almanca, Rusça, İngilizce, Ukraynaca
Ekran: 2.40:1
Ekstralar: Björn Ulvaeus’un Biyografisi, Kamera Arkası, Klip : Gimme ! Gimme ! Gimme!, Çıkartılmış Parça : “Name Of The Game, Çıkartılmış Sahneler, Çekim Hataları, Bir Şarkıcı Olmak, Filme İçeriden Bir Bakış, Bir Müzikal Parçasının Anatomisi
Lisans Sahibi: Universal
DVD Fiyatı: 24,99 YTL. VCD Fiyatı: 10,99 YTL.

FORGETTING SARAH MARSHALL / AŞKZEDE

“Knocked Up” ve “40 Year Old Virgin” ın yaratıcılarından.

Biri gider, biri gelir

Peter ( Jason Segel – Knocked Up ) kariyerini güçlükle ilerleten bir müzisyendir. Bir gün, ünlü kız arkadaşı Sarah Marshall ( Kristen Bell – Heroes, Gossip Girl ) tarafından, üstelik başarılı bir rock yıldızı için terk edilince tüm dünyası alt üst olur. Peter, kız arkadaşını unutmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır, bu yüzden de üvey kardeşiyle Hawaii’ye bir hava değişikliği yapmaya giderler. Ancak ne yazık ki Sarah ve yeni sevgilisinin de aklına aynı şey gelmiştir
Tür: Komedi / Dram / Romantik
Süre: 106 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Nicholas Stoller
Oyuncular: Jason Segel, Kristen Bell
Ses: İngilizce 5.1 Surround, Fransızca 5.1 Surround, Lehçe 5.1 Surround
Altyazı: Türkçe, İngilizce, Fransızca, Hırvatça, İbranice, Lehçe, Romence, Slovence
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Yönetmen, Yapımcı ve Oyunculardan Sesli Yorum seçenekleri, Çıkartılmış Sahneler, Çekim Hataları, Line-o-rama, “We’ve got to do something” Müzik klibi, Alternatif Fragman, “Dracula’nın Gözyaşları”, “Bir Parça Aşk”
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: +13/Cinsellik
DVD Fiyatı: 21,99 YTL. VCD Fiyatı: 10,99 YTL.

VİCDAN

Küçük bir kasabada yaşayıp, emeğiyle varolmaya çalışan üç kişinin arasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikâyesi. Aydanur (Nurgül Yeşilçay) hayatın ona sunduklarıyla da pek yetinmiyor, ‘yırtmak’ istiyor. Mahmut ise (Murat Han) Aydanur ile karısı Songül (Tülin Özen) arasında kalıyor. Ama belli ki Aydanur ağır basıyor yüreğinde. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişiyor. “Başımıza gelenler yaptığımız seçimlerden mi, yoksa kaderimiz yüzünden mi?”

Üçlü bir aşk üzerinden bir vicdanî hesaplaşmayı anlatıyor “Vicdan”
Tür: Dram
Süre: 81 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Erden Kıral
Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen
Ses: Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: 45. Antalya Film Festivali Özel Röportajı, Fotoğraf Galerisi, Teaser Fragman, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Deniz Film
Sınıflandırma: +13/Şiddet/Cinsellik
DVD Fiyatı: 19,99 YTL. VCD Fiyatı: 10,99 YTL.

PATHOLOGY / KADAVRA

-METAL KUTU-
Her cesedin bir sırrı vardır.
Bazılarına göre patoloji Tanrı’ya açılan bir kapı. Doktorlar ölümün sebebini belirleyebilmek için her türlü doğal olmayan yoldan (şiddet kullanılarak,zehirle,delilikle) insan bedeninin anormal hale gelmesine ve bozulmasına şahit oluyorlar. Onlar bu sayede kurallara aykırı oyunların uzmanı.
Tıp öğrencisi Ted Gray (Milo Ventigmiglia) okulunu birincilikle bitirir. Ülkenin en prestijli patoloji programlarından birine katılmaya hak kazanır. Son derece yetenekli olan Ted, kısa sürede programın elit ve ayrıcalıklı stajyer doktorlarının dikkatini çeker. Bu ekip Ted’i kendi gruplarına davet eder. Yeni arkadaşları merakını uyandırır. Bu sayede hiç beklemediği bazı sırları keşfeder. Farkında olmadan onların morgda saatlerce süren tehlikeli ve gizli oyunlarının bir parçası olduğunu fark eder. En mükemmel ve tanı konulması imkansız cinayeti kim işleyecektir? Ted müfredat dışı aktivitelerle baştan çıkarılır. Tehlike yakınlaşmaktadır. Bir sonraki kurban olmadan oyuna bir adım önde devam etmelidir.
Tür: Gerilim
Süre: 91 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Marc Schölermann
Oyuncular: Milo Ventimiglia, Michael Weston, Alyssa Milano
Ses: İngilizce DD 5.1, İngilizce DD 2.0, Türkçe DD 5.1, Türkçe DD 2.0
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Ekran: 2.35:1
Ekstralar: Ekstralar
Lisans Sahibi: D Yapım
Sınıflandırma: +18/Cinsellik/Şiddet
DVD Fiyatı: 24,99 YTL. VCD Fiyatı: 9,99 YTL.

HITCHCOCK KOLLEKSİYONU I


VERTIGO

Tür: Gerilim
Süre: 124 dk.
Yapım Yılı: 1958
Oyuncular: James Stewart, Kim Novak
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Yapım Notları, Ekstralar, Oyuncular ve Ekip, Fragman,
Diğer Fragmanlar
Sınıflandırma: Almadı

THE TROUBLE WITH HARRY/HARRY’NİN DERDİ
Tür: Gerilim
Süre: 100 dk.
Yapım Yılı
: 1955
Oyuncular: Edmund Gwen, John Forsythe, Shirley MacLaine
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Kamera, Yapım Fotoğrafları, Yapım Notları, Ekstralar, Oyuncular ve Ekip, Fragman, Diğer Fragmanlar
Sınıflandırma: Almadı

SHADOW OF A DOUBT / ŞÜPHENİN GÖLGESİ

Tür: Polisiye/Gerilim
Süre: 61 dk.
Yapım Yılı: 1942
Oyuncular: Teresa Wright, Joseph Cotten
Ekran: 1.33:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Yapım Tasarımları,
Sanat Galerisi, Fragman, Diğer Fragmanlar
Sınıflandırma: Almadı

MARNIE
Tür: Romantik/Gerilim
Süre: 125 dk.
Yapım Yılı: 1964
Oyuncular: Tippi Hedren, Martin Gabel, Sean Connery
Ekran: 1.33:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Yapım Fotoğrafları, Fragman,
Diğer Fragmanlar
Sınıflandırma: Almadı

FRENZY/CİNNET

Tür: Polisiye/Gerilim/Romantik
Süre: 111 dk.
Yapım Yılı: 1972
Oyuncular: Jon Finch, Barry Foster
Ses: İngilizce
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Fragman, Diğer Fragmanlar
Sınıflandırma: Korku/+18 Yaş
Ses: İngilizce
Altyazı: İngilizce, Türkçe
Lisans Sahibi: Universal
DVD Fiyatı: 34,99 YTL.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
After:  Ayrılık - After We Fell (2022) Sonsuz Aşk (2017) Annemle Geçen Yaz - Que Horas Ela Volta – The Second Mother (2016) G. I. Joe: Kobra’nın Yükselişi - G.I. Joe: Rise of Cobra  (2009) Güzel Oğlum - Beautiful Boy (2019) Ferdinand (2017)

Leave a comment