N’APCAZ ŞİMDİ

Tür: Komedi
Süre: 96 Dakika
Yapım Yılı: 2012
Yönetmen: Özgür Özberk
Oyuncular: Ufuk Özkan, Özge Özberk ve Ebru Kocaağa
Ses: Belli Değil
Altyazı: Belli Değil
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826027
VCD Barkod: 8697762825914
Lisans Sahibi: Özgür Yapımlar
Sınıflandırma: Belli Değil
Nalan ve Toygar dillere destan bir aşkla evlenmişlerdir fakat fazla zaman geçmeden bu evlilik bir kabusa dönüşür. Toygar da kaçışı metresi Alev ile yaşadığı yasak aşkta bulur! Bir yandan hayatı kendisine dar eden karısı ve evlilik düzeni diğer yandan, Alev ile olan ilişkisinin açığa çıkma ihtimali Toygar’a sonunu kestiremediği karmaşık planlar yaptıracaktır. Tam da karısına yüklü miktar bir hayat sigortasının yaptırıldığını öğrendiği gün, kendisine hazırlanan sürpriz parti hassas planları bozacaktır!

Yapımcılığını Özge ve Özgür Özberk kardeşlere ait “Özgür Yapımlar” adlı firmanın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda da da Özgür Özberk otururken filmin başrollerini Ufuk Özkan, Özge Özberk ve Ebru Kocaağa paylaşıyor…

FİLM

Tür: Gerilim – Aksiyon
Süre: Belli Değil
Yapım Yılı: 2012
Yönetmen: Kerem Topuz
Oyuncular: Öznur Kula, Özgür Emre Yıldırım ve İlker Savaşkurt
Ses: Belli Değil
Altyazı: Belli Değil
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826102
Lisans Sahibi: BSK Yapım
Sınıflandırma: Belli Değil
Film çekme hevesiyle amatör bir kamera alan Kemal Mutlu, durmadan çekimler yapmaktadır. Bir gün aynı evi paylaştıkları Nuri’nin yetimhaneden arkadaşı olan İzzet çat kapı geliverir. Hapisten yeni çıkmış olan bu adam, film çekmeye çalışan Kemal’in ilgisini çeker ve İzzet’in hayatını filme almaya karar verir.
Hiç tanımadığı bu adam sempatik görüntüsünün altında tam bir psikopattır aslında. Alınmadıkları bir barda olay çıkartır ve bara arkadaşlarıyla eğlenmeye gelen oyuncu Öznur Kula’yı rehin alır. Kemal için şimdilik her şey yolunda gitmektedir. Çünkü aradığı kadın oyuncuyu da bulmuştur ama film Kemal’in hiç beklemediği yönde ilerler. İzzet tamamen kontrolden çıkar ve film tamamen İzzet’in güç gösterisine döner.

INESCAPABLE – KAÇIŞ YOK

Yapım Yılı: 2012
Yönetmen: Ruba Nadda
Oyuncular: Alexander Siddig, Joshua Jackson ve Marisa Tomei
Tür: Dram – Gizem – Romantik
Süre: 89 Dakika
Ses: İngilizce DD 2.0 – Türkçe DD 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826225
Lisans Sahibi: D Productions, Myriad
Sınıflandırma: Belli Değil
IMDB Puanı: 4.9
Sıradan bir iş günü, öğleden sonra Adib korkunç bir haber alır: büyük kızı Muna, Şam’da kaybolmuştur. Adib, otuz yıldır gitmediği Suriye’ye dönmek ve kızını bulmak için gizli geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Başarılı yönetmen Ruba Nadda’nın yönettiği filmde Alexander Siddig, Joshua Jackson ve Marisa Tomei gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Y / N YOU LIE, YOU DIE
EVET / HAYIR YALAN SÖYLERSEN ÖLÜRSÜN

Tür: Gerilim
Süre: Belli Değil
Yapım Yılı: 2012
Yönetmen: Enrico Nasıno
Oyuncular: John Brotherton, Ellen Hollman
Ses: Belli Değil
Altyazı: Belli Değil
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826218
Lisans Sahibi: D Productions, TF1
Sınıflandırma: Belli Değil
IMDB Puanı: 4.0
Eşinize hiç yalan söylediniz mi?
20’li yaşlardaki Kate ile Jack görünüşte mutludurlar. Düğünlerinin ardından kendilerini ayrı ayrı, kapalı odalarda bulurlar. Odada bir ekran ve üzerlerinde YES ve NO yazan tuşlar vardır. Odada yankılanan bir ses sorular sorar ve bu sorulara doğru cevabı vermek şarttır. Karını aldattın mı? Eşin sert bir insan mıdır? Hiç yalan söyledin mi? Ve daha nice sorular…
Asylum adlı korku filminde başrol oynayarak dikkat çeken Ellen Hollman filmin artısı.

BEREFT – AŞKTAN YOKSUN

Tür: Dram
Süre: 88 Dakika
Yapım Yılı: 2004
Yönetmen: Tim Daly ve Clark Mathis
Oyuncular: Vinessa Shaw, Tim Blake Nelson ve  Patrcik Burleigh
Ses: İngilizce 5.1 – 2.0 / Türkçe 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85 Geniş Ekran
Ekstralar: Yok
DVD Barkod: 8697762826195
Lisans Sahibi: D Productions, Echobridge
Sınıflandırma: Belli Değil
IMDB Puanı: 5.8
Molly, kocasının ölümüyle, hayatı fotoğraf makinesinin objektifinin arkasından gözlemlemeye başlamış ve kendine fantastik bir dünya kurmuştur. Ailesiyle birlikte yaşamasına rağmen, onlarla arasına görünmez bir duvar örmüştür. Aynı mesafeyi erkek arkadaşı Jonathan’la olan ilişkisine de yansıtmaktadır.
Süpermarkette tanıştığı Dennis ile başlayan arkadaşlığı, Molly’nin hayatına farklı bir anlam katar. Arkadaşlıkları pekiştikçe, Molly kocasının trajik ölümünün sadece bir kaza olduğu gerçeğini kabul etmeye ve hayata başka bir gözle bakmaya başlar.

GOOD HUMOR MAN – SERSERİ DELİKANLI

Tür: Dram – Romantik
Süre: 112 Dakika
Yapım Yılı: 2005
Yönetmen: Tanney Fairchild
Oyuncular: Nathan Stevens,
Cameron Richardso ve Jorge Garcia
Ses: Belli Değil
Altyazı: Türkçe
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826201
Lisans Sahibi: D Productions, Echobridge
Sınıflandırma: Belli Değil
IMDB Puanı
Sene 1976… Jay ve arkadaşları şehrin fakir bölümünde oturan antisosyal bir grubun üyeleridir. Wendy ise şehrin zengin bölümünde oturan bir lise öğrencisidir. Jay bir şekilde tanıştığı Wendy’i etkiler ve kendisine âşık eder. Görünüşte imkânsız olan bu aşk, Jay’in yakın arkadaşının Wendy’nin grubundan birini öldürdüğü iddiasıyla iyice zora girmiştir.
Jay gerçeğin göründüğü gibi olmadığını anladığı zaman, hem kendisi hem de Wendy ile ilişkisi artık tehlikeye girmiştir. Hem duygusal hem de heyecanlı bir dürüstlük, aldatma ve tüm engellere karşın yaşanan yoğun bir aşkın hikâyesi.…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jujutsu Kaisen 0 - Gekijouban Jujutsu Kaisen 0 (2022) Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı - Immortals (2011) Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023) Lal Gece (2012) Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence - Masha and the Bear: Twice the Fun (2023) Sabotaj - Sabotage (2014)

Leave a comment