JETSONS: THE MOVIE / JETGİLLER

Uzay Çağı Ailesi, İlk Uzun Metrajlı Filmleriyle Karşınızda !

Bay Spaceley’nin bir sorunu vardır. Uzak bir asteroiddeki fabrikası bir türlü tam kapasite çalışamamaktadır, çünkü ne zaman oraya bir müdür atasa, atanan kişi esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaktadır…  Bu durumu çözmeye kararlı olan Bay Spacely ise bu görevi George Jetson’a verir. Böylece Jetsonlar taşınır ve yeni hayatlarına başlarlar. Ancak fabrikanın açıldığı gün sabotajlar başlar, ve bunu araştırmaya çıkan George da ortadan kaybolur. Böylece fabrikanın ve kayıp müdürlerin esrarını çözmek Elroy ve köpeği Astro’ya kalmıştır… Acaba George Jetson ve diğer patronlar nerededir? Fabrikayı sabotajlardan kurtulmak mümkün müdür ? Bu soruların cevabı ve daha fazlası için “Jetsons – The Movie” yi kaçırmayın!
Tür: Aile, Bilim-Kurgu
Süre: 82 dk.
Yapım Yılı: 1990
Yönetmen: William Hanna, Joseph Barbera
Oyuncular: Mel Blanc, Dana Hill
Ses: Türkçe, İngilizce
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.85:1
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

MAISY ANIMALS / MAISY VE HAYVANLAR

İngiliz illüstratör LUCY COUSINS’ın yarattığı çizgi karakter Maisy resimli kitapları The New York Times tarafından en iyi çocuk kitapları arasında gösterildi ve televizyonda çizgi film olarak hayat buldu. Tüm dünyada çocukların çok sevdiği Maisy serisinin yeni maceraları Maisy ve Hayvanlar ile karşınızda.

Maisy hayvanları tanıyor ve yeni arkadaşlar ediniyor!

Maisy arkadaşı Civciv Tallulah’la yollarını şaşıran koyunları gitmeleri gereken yere yönlendiriyor. Sarman bir kedi Maisy’nin evine misafir oluyor. Yuva yapan kuşu izleyen Maisy yumurtaların çatlamasına ve yavruların çıkmasına şahit oluyor. Fare dostumuz çiftlikte vakit geçiriyor, ata biniyor, kuzuları besliyor ve yumurta topluyor. Yelkenlisiyle denize açılan Maisy denizdeki canlılarla dost oluyor.
Tür: Animasyon
Süre: 57 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Leo Nielsen
Ses: Türkçe, İngilizce
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

MAISY BEDTIME AND OTHER STORIES / MAISY YATMA ZAMANI VE DİĞER HİKAYELER

İngiliz illüstratör LUCY COUSINS’ın yarattığı çizgi karakter Maisy resimli kitapları The New York Times tarafından en iyi çocuk kitapları arasında gösterildi ve televizyonda çizgi film olarak hayat buldu. Tüm dünyada çocukların çok sevdiği Maisy serisinin yeni maceraları Maisy Yatma Zamanı ve Diğer Hikayeler ile karşınızda.

Maisy ve arkadaşları Timsah Charlie, Sincap Cyril, Civciv Tallulah ve Fil Eddie yeni aktivitelerle çok eğleniyorlar!

Yatma zamanı gelen Maisy hazırlıklarını yapıyor. Yüzünü yıkıyor, dişlerini fırçalıyor ve yatmadan önce kitap okuyor. Maisy, Charlie, Tallulah ve Eddie çadır kurup kamp yapıyorlar. Bol köpüklü bir banyo hazırlayan Maisy iyice temizleniyor. Maisy arkadaşlarıyla kağıttan uçak yapıyor, dans ediyor ve ip atlıyor.
Tür: Animasyon
Süre: 56 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Leo Nielsen
Ses: Türkçe, İngilizce
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

MAISY COLOURS AND COUNTING / MAISY RENKLER VE SAYILAR

İngiliz illüstratör LUCY COUSINS’ın yarattığı çizgi karakter Maisy resimli kitapları The New York Times tarafından en iyi çocuk kitapları arasında gösterildi ve televizyonda çizgi film olarak hayat buldu. Tüm dünyada çocukların çok sevdiği Maisy serisinin yeni maceraları Maisy Renkler ve Sayılar ile karşınızda.

Maisy ve arkadaşları Timsah Charlie, Sincap Cyril, Civciv Tallulah ve Fil Eddie renkleri ve sayıları öğreniyorlar!

Barakasını farklı renklere boyayan Maisy’ye Eddie yardım ediyor. Charlie, Tallulah ve Maisy saklambaç oynarken sayı saymayı da öğreniyorlar. Çizgili ve benekli hayvanları tanıyan Maisy farklı şekilleri öğreniyor. Sirkte arkadaşlarıyla eğlenceli gösteriler yapan fare dostumuz hasat zamanı bahçeden sebze topluyor. Paskalya yumurtası avı düzenleyen Maisy rengarenk yumurtaları saklıyor. Arkadaşlarıysa yumurtaları bulmaya çalışıyor.
Tür: Animasyon
Süre: 54 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Leo Nielsen
Ses: Türkçe, İngilizce
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

MAISY CHRISTMAS AND OTHER STORIES / MAISY YILBAŞI VE DİĞER HİKAYELER

İngiliz illüstratör LUCY COUSINS’ın yarattığı çizgi karakter Maisy resimli kitapları The New York Times tarafından en iyi çocuk kitapları arasında gösterildi ve televizyonda çizgi film olarak hayat buldu. Tüm dünyada çocukların çok sevdiği Maisy serisinin yeni maceraları Maisy Yılbaşı ve Diğer Hikayeler ile karşınızda.

Maisy ve arkadaşları Timsah Charlie, Sincap Cyril ve Civciv Tallulah yılbaşını kutluyorlar!

Lapa lapa kar yağıyor ve Maisy arkadaşlarıyla karın keyfini çıkartıyor. Birlikte kardan fare yapıyorlar, kızakla kayıyorlar ve kar topu oynuyorlar. Yılbaşı için hazırlanan Maisy arkadaşları için yılbaşı kartları hazırlıyor ve Noel ağacını süslüyor. Kar yüzünden aç kalan kuş arkadaşlarının karnını doyuran Maisy kedi dostunu da unutmuyor. Maisy gitar çalıyor, şarkı söylüyor, arkadaşlarıyla salıncakta sallanıyor ve çok eğleniyor.
Tür: Animasyon
Süre:  46 dk.
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Leo Nielsen
Ses: Türkçe, İngilizce
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

SITTING DUCKS 3: BILL & FRIENDS / ŞAŞKIN ÖRDEK 3: BILL VE ARKADAŞLARI

Michael Bedard’ın ödüllü kitabı Sitting Ducks’tan uyarlama çizgi film serisinin üçüncüsü bu DVD’de izleyiciyle buluşuyor. Sitting Ducks üçüncü koleksiyonu “Bill ve Arkadaşları”yla karşınızda!

Bill ve arkadaşları maceradan maceraya koşmaya devam ediyorlar. Hiçbir işte başarılı olamayan sakar ördekler ortalığı birbirine katıyorlar. Bill’in komşusu penguen Fred sıcaktan bunalınca evindeki tüm klimaları çalıştırıyor. Dostumuz Bill tüm şehrin elektriksiz kalmasına sebep olan Fred’in yardımına koşuyor. Fred hoşlandığı kız için motorsiklet dersleri almaya başlayınca trafik alt üst oluyor. Karga Raul Bill’in evindeki misafirliğini uzatınca Bill’in sabrı tükeniyor. Bev’in doğumgününü unutan dostları kendilerini affettirebilmek için çok uğraşıyorlar.
Tür: Animasyon
Süre: 75 dk.
Yapım Yılı: 2004
Yönetmen: Walt Kubiak
Ses: Türkçe, İngilizce
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Universal
Sınıflandırma: Almadı

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
O - IT (2017) Terra’yı Kurtarmak / Battle For Terra (2009) İntikam Yolu - Drive Angry (2011) Ölüm Uykusu - Mientras Duermes - Sleep Tight (2012) Küçük Cadı - The Little Witch (2018) Kadın İşi: Banka Soygunu (2014)

Leave a comment