VALİ

Gidenler geri gelmeyecek ama hesap kapanacak!
Denizli valisi Faruk Yazıcı (Erdal Beşikçioğlu), bölgesindeki sorunlara farklı yaklaşımı ve iş bitirici tavrıyla pek çok değişikliğe imza atan ve sistemin işleyişini değiştiren başarılı bir yöneticidir. Çocukluk arkadaşı maden mühendisi Ömer Uçar da (Uğur Polat), aynı bölgede Maden Tetkik Arama’da çalışmaktadır. Ömer Uçar ve ekibi bölgedeki uranyum madeni yatağının zenginliğini ispatlayan rapor için çalışırken, yabancı bir şirket de valilikten aynı bölgeye yatırım yapma izni almaya çalışmaktadır. Arkasına, enerji kaynaklarının yabancılara verilmesi için çaba sarf eden, güzel ve akıllı bürokrat Ceyda Aydın‘ı da (Şebnem Dönmez) alan bu şirket, karşısında Faruk Yazıcı ve Ömer Uçar’ı bulunca yasadışı yollara başvurur. Hem İstanbul hem Denizli’de şüpheli ölümler başlayınca, diplomasi trafiği hızlanır. Vali ve ekibi kendilerini akıl almaz bir maceranın içinde bulurlar.
Tür: Dram, Macera
Süre: 93 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Çağatay Tosun
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Dönmez, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu
Ses: Türkçe 5.1, Türkçe 2.0
Altyazı: İngilizce, Almanca, Fransızca, Flemenkçe
Ekran: 1.85:1
Ekstralar: Kamera Arkası, Fotoğraf Galerisi, Fragman, Diğer Fragmanlar
Lisans Sahibi: Koliba
Sınıflandırma: Almadı

AMUSEMENT / ÖLÜMCÜL SAPLANTI

Hayatınız pahasına eğlenmeye hazır olun!

Şehirler arası yolda gece arabayla yolculuk eden iki sevgili,  yolda başka bir  araba ve tırla uzun süre konvoy halinde yol alırlar. Benzin istasyonunda kestirme bir yol bildiğinden bahseden tır şoförünü takip etmeye karar veren gençler, tırın arka camından bir kızın yardım istemesi ve ardından kendini yola atmasıyla otomobili durdurup kıza yardım ederler. Gitgide bir tuzak görünümünü alan yaşananlar, kurbanların geçmişlerindeki bir ortak noktada birleşecek cinayetler silsilesinin ilk halkası olacaktır…
Tür: Korku
Süre: 85 dk.
Yapım Yılı: 2009
Yönetmen: John Simpson
Oyuncular: Keir O’Donnell, Katheryn Winnick
Ses: İngilizce 5.1, İngilizce 2.0
Altyazı: Türkçe, İngilizce
Ekran: 1.85:1
Lisans Sahibi: New Line
Sınıflandırma: Korku/Şiddet/+18

THE PASSAGE / GEÇİT

KARANLIĞIN İÇİNDE KÖTÜLÜKLER SAKLI

Macerasever gezginler Luke (Stephen Dorff) ve Adam’ın (Neil Jackson) yeni adresleri Fas’tır. Günlerini harika yemekler ve çılgın partilerle geçiren ikili için bu ideal bir gezidir. Luke büyüleyici güzellikteki Zahara (Sarai Givaty) ile tanışır. İki çılgın macerasever Zahara’yı da yanlarına alarak Atlas Dağları’ndaki yer altı tünellerinin bulunduğu antik bir yerleşim merkezine giderler. Luke karanlık, ürkütücü ve ıssız tünelleri keşfetmek ister fakat içeride kimsenin bilmediği dehşet veren bazı sırlar gizlidir.
Tür: Korku
Süre: 95 dk.
Yapım Yılı: 2007
Yönetmen: Mark Heller
Oyuncular: Sarai Givaty, Stephen Dorff, Neil Jackson
Ses: Türkçe
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Kamera
Sınıflandırma: Almadı

RED ZORA / KIZIL ZORA

1930’lu yılların Akdeniz kıyılarında geçen, içinizi ısıtacak bir gençlik ve macera öyküsü… 12 yaşındaki Branko, annesinin ölümü üzerine komşu kasabaya, gezgin bir müzisyen olan babasını aramaya gider, ancak babası buradan yıllar önce ayrılmıştır. Pazardan bir balık çalınca başı zengin tüccar Karaman ile belaya giren Branko, Zora tarafından kurtarılır. Zora, kasabanın zenginleri tarafından sevilmeyen, ve yakınlardaki harabelerde yaşayan bir yetim çocuklar çetesinin lideridir. Ancak Branko ve yeni dostları, kısa süre içinde, tüm geleceklerini tehlikeye atan bir maceranın ortasında bulacaklardır…
Tür: Macera
Süre: 99 dk.
Yapım Yılı: 2008
Yönetmen: Peter Kahane
Oyuncular: Mario Adorf, Linn Reuse, Jakop Knoblauch, Dominique Horowitz, Ben Becker
Ses: Türkçe
Ekran: Tam Ekran
Lisans Sahibi: Kamera
Sınıflandırma: Almadı

WOLFHOUND / BİR SAVAŞÇI DOĞUYOR

Ölümle lanetlenmişti fakat kurtuldu. O, yerle bir edilen Serie Psi kabilesinden kalan son üye ve kendine Volkadov ismini vermiş muhteşem bir savaşçı. Ölümden kurtulmayı başaran Volkadov’un amacı kabilesini yok eden Ludoed’inden öc almaktır.
Tür: Fantastik
Süre: 136 dk.
Yapım Yılı
: 2007
Yönetmen: Nicolai Lebedev
Oyuncular: Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina
Ses: Rusça DD 2.0, Türkçe DD 2.0
Ekran: 1.33:1
Lisans Sahibi: Atasagun
Sınıflandırma: Belli Değil

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Üçlü Pürüz (2023) Yüzündeki Sır- Phoenix (2015) Oz Efsanesi: Dorothy’nin Dönüşü - Legends of Oz: Dorothy’s Return (2014) DİLSİZ (2019)

Leave a comment