MUSTAFA SANDAL’DAN MEHMET ALİ ERBİL’E, IVAN’A SERT’TEN DEMET ŞENER’E KADAR ONLARCA ÜNLÜ SANATÇI “KALBİM SENİNLE” PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ…

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan “Kalbim Seninle” Projesi onlarca sanatçıyı ve gazetecileri bir araya getirdi. 26 ünlü sanatçı tam bir ay boyunca kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla çok özel fotoğraflar çektirdi.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen projenin Yapımcılığını Selçuk Kaya ve Başak Çokan, Sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya’nın üstlendiği, özel konsept fotoğraflar usta sanatçı Yaşar Saraçoğlu’nun objektifinden çıktı. Eğitim, Sosyal Sorumluluk, Öğrenci- Aile ilişkileri, Çevre ve Yardımlaşma gibi sayısız konuda farklı etkinliklere imza atan Okyanus Kolejleri’nin desteğiyle gerçekleşen “Kalbim Seninle” nin fotoğrafları yıl boyunca farklı mekanlarda sergilenecek.

Ünlülerin katılımıyla Kalp Hastalıklarına karşı farkındalık yaratılıyor… Projenin amacının bebek ve çocuk kalp sağlığı konusunda aileleri bilinçlendirmek olduğunu belirten Selçuk Kaya ve Başak Çokan, “Kalbim Seninle”nin bundan böyle her yıl farklı konseptlerde düzenli olarak gerçekleşeceğini ve böylece çocuklara ışık olmaya devam edeceklerini söylediler.

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti fotoğraf çekimlerine kızları Zeyno ile, Yeşim Salkım Hakan Eratik çifti kızları Ada ile, Ivana Sert oğlu Ateş ile ve Esra Erol da oğlu İdris Ali ile katıldı.

Usta Fotoğraf sanatçısı Yaşar Saraçoğlu’nun görüntülediği diğer ünlü isimler ise Mustafa Sandal-Emina Sandal, Selçuk Yöntem, Deniz Seki, Demet Şener, Mehmet Ali Erbil, Berna Laçin, Perihan Savaş, Oya Başar Emel Müftüoğlu, Levent Özdilek, Emre Kınay, Sibel Turnagöl, Altan Gördüm, Nurseli İdiz, Irmak Ünal, Cengiz Semercioğlu, Burak Hakkı, Şirin Sever ve Ömür Gedik oldu. Okyanus Koleji’nin destek verdiği projede, okulun öğrencileri de tüm bu sanatçılarla röportaj yaptı ve fotoğraf çekimlerine katıldı. Kalbim Seninle projesine destek veren ünlü isimler çocukların kendileri için hazırladıkları soruları içtenlikle yanıtlayarak Türkiye’de kalp sağlığına gereken önemin verilmediğini ve bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiği konusuna dikkat çektiler..

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157628194147459″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ekip: Siberay - Güneş Fırtınası (2024) Kırık Çember - The Broken Circle Breakdown (2014) Orman Çocuğu - The Jungle Book (2016) Cin Kuyusu (2015) Köşk-ü Ammar (2022) Yüz - Mug (2018)

Leave a comment