GEÇMİŞİN SEVİLEN EĞLENCESİ
KADINLAR MATİNESİ
KATS SAHNE’DE
BAŞLIYOR!

Gayrettepe KATS Sahne, “Yeni Gazino Kadınlar Matinesi” konseptiyle geçmişin sevilen eğlencesini yeniden başlatıyor! Türk sanat müziğinin en etkileyici seslerinden Gökhan Sezen, “Yeni Gazino Kadınlar Matinesi” kapsamında başlayacak olan konserler dizisinin ilk konuğu oluyor. Özenle seçilmiş şarkılardan oluşan muhteşem bir repertuarı seslendirecek olan Gökhan Sezen, 15 Kasım Çarşamba günü, Gayrettepe KATS Sahne’de yemek eşliğinde gerçekleşecek konserde dinleyenleri mest edecek.

İTÜ Türk Müziği Devlet konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü Mezunu olan Gökhan Sezen, master eğitimi aldığı yıllarda TRT’ye dahil oldu. Sanatçı, radyo ve televizyonda birçok programın yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında verdiği birçok konserde de alaturka müzik dinleyicisinin beğenisini topladı. TRT’de 20 yılı geride bırakan Gökhan Sezen’in ayrıca “Aşk Masalından Şarkılar”, “Yorumcu”, “Asalet” isimli albümleri de yayınlandı.

“Yeni Gazino Kadınlar Matinesi”nin ilk konuğu Gökhan Sezen, şehrin kültür ve sanat mekânı KATS Sahne’de sevenleriyle buluşacak. Muhteşem repertuarıyla sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak olan Gökhan Sezen’in konseri, KATS Sahne’nin mutfağında özenle hazırlanan lezzetli bir menü eşliğinde, yemekli masa düzeninde gerçekleşecek.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında da konuklarına keyifli bir ortam da sunan KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekân arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Gökhan Sezen’in 15 Kasım 2017, Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak konserinin biletleri Biletix’ten ve Gayrettepe KATS Sahne’den temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nanny McPhee Büyük Patlama - Nanny McPhee And The Big Bang (2010) Maymunlar Cehennemi: Savaş - War For The Planet of the Apes (2017) Tarla (2017) Berzah: Cin Alemi (2016) Venüs'te Görüşürüz - See You on Venus (2023) Barbie ve Sihirli Dünyası - Barbie and the Secret Door (2014)