Russell Crowe ile “THE NEXT THREE DAYS/ KAÇIŞ PLANI” – 25 Şubat 2011 de sinemalarda

Sevdiğiniz insan aniden tutuklansa ve belki de sonsuza dek olmak üzere  elinizden alınsa ne yapardınız? Ailenizi biraraya getirmek ve uçurumun eşiğinden kurtarmak için tek şansınız ölümcül ve imkansız gibi görünen bir suç işlemek olsa? Olur da başarsaydınız, peki ya o zaman?

Senarist ve yönetmen Paul Haggis bu soruların cevabını Lionsgate bir Hwy 61 Films / Lionsgate yapımı olan, başrollerinde Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy, Olivia Wilde ve Liam Neeson’ın oynadığı “THE NEXT THREE DAYS/ KAÇIŞ PLANI” filmiyle veriyor.  Psikolojik öğeleri zengin, dramatik eserleriyle bilinen Oscarlı yönetmen-senarist Haggis CRASH, IN THE VALLEY OF ELAH; senaristi olduğu MILLION DOLLAR BABY, LETTERS FROM IWO JIMA ve FLAGS OF OUR FATHERS gibi filmleriyle övgü toplayan bir isim.

Konu:
John Brennan (Russell Crowe)’ın hayatı mükemmel gitmektedir; taa ki karısı Lara (Elizabeth Banks) işlemediğini iddia ettiği bir cinayetten tutuklanıncaya kadar. Mahkumiyetinin üç yılı boyunca John ailesini bir arada tutmaya çalışmakta, oğulları Luke (Ty Simpkins)’u yetiştirmeye ve devlet üniversitesinde hocalığa devam ederken eşinin masumiyetini kanıtlamak için de çabalamaktadır. Son başvurularının da reddedilmesiyle, Lara intiharın eşiğine gelirken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; karısını hapisten kaçırmak. İmkansızlıklarla engellenmiş olduğunu ve bu konudaki deneyimsizliğini redderek, özenli bir kaçış planı akıl eder ve alışık olmadığı, tehlike dolu bir dünyaya atılır; sevdiği kadın uğruna sahip olduğu herşeyi riske atarak…

Film:     “THE NEXT THREE DAYS/ KAÇIŞ PLANI”

Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy, Lennie James, Liam Neeson
Yapımcılar: Michael Nozik, Paul Haggis, Olivier Delbosc, Marc Missonnier
Senaryo: Paul Haggis
Görüntü Yönetmeni: Stéphane Fontaine, A.F.C.
Kurgu: Jo Francis
Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2011
Süre: 122 dk
İthalat: Fida Film
Dağıtım: Tiglon

http://www.lionsgatepublicity.com/epk/thenextthreedays/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sen Dünyaya Gelmeden (2012) The Imitation Game: Enigma (2015) Kaçış - Flee (2022) Paranormal Activity 4 (2012) Kaptan Porsuk Kayıp Hazinenin Peşinde - Two Buddies and a Badger (2023) Dünyanın Durduğu Gün / The Day The Earth Stood Still (2008)

Leave a comment