“İZMİT KAFASI DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLADI!
LANSMANA KAAN DOBRA, RAGIP SAVAŞ VE REDD GRUBU KATILDI!
İZMİT’İN KÜLTÜR VE SANAT DERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

İzmit bölgesinde kültürel ve sosyal yaşamı büyütmek için adımlarını her geçen gün daha da hızlandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in tarihi ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan İzmit Kafası Dergisi’ni gerçekleştirdiği lansman ile kamuoyuna tanıttı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşen lansmana Kocaelispor’un efsane futbolcularından Kaan Dobra, oyuncu Ragıp Savaş, online olarak rock müzik grubu Redd’in solistleri İzmitli kardeşler Doğan ve Güneş Duru başta olmak üzere, basın ve siyaset dünyasında önde gelen değerli birçok ismi katıldı.

İzmit Kafası Dergisi’nin kente büyük farklılık getireceğini belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, duygularını şu şekilde paylaştı; “İzmit’in değerli insanlarını anlatmak ve İzmit’e aidiyet oluşturmak amacıyla İzmit Belediyesi olarak edebiyat sanat ve kültür çalışmalarımıza yenisini ekledik. Kültür ve sanat faaliyetlerini hiçbir zaman ikinci plana atmadık. Bilhassa kültür ve sanat faaliyetlerinin, bizler için nefes almak kadar elzem bir ihtiyaç olduğunun farkındayız. Bu sebeple, İzmit’i, İzmitli’yi anlatan, okuduğunuzda İzmit’ten bir şeyler bulabileceğiniz hatta birçok detay yakalayabileceğiniz çok güzel dergi çıkarttık. Okurken büyük keyif duyacaksınız.”

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
13. Gün / Friday the 13th (2009) Mr. Banks - Saving Mr. Banks (2014) İnşallah - Inch'Allah (2013) Lego Batman Filmi - Isra en Het Magische Boek (2017) Milyonda Bir (2021) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023)