Gökhan Özen ve Selen Sevigen evlendi

Yılın düğünü

Gökhan Özen ile Selen Sevigen muhteşem bir düğün ile Four Seanson Otel’de evlendi. Selen Sevigen’in nikah şahitliğini CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaparken Gökhan Özen’in nikah şahitliğini ise 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile süperstar Ajda Pekkan yaptı.
İş, sanat ve cemiyet hayatının 450 seçkin konuğun katıldığı gecede Gökhan Özen ve Selen Sevigen gece boyunca konuklarıyla bir bir ilgilendiler.
Çift ilk danslarını Samanyolu şarkısı ile yaptı. Geceye damgasını vuran sürpriz çiftin dansı esnasında unutulmaz isim Berkant ile başlayan Samanyolu parçasının Gökhan Özen yorumuyla devam etmesi oldu. Bu sürpriz karşısında davette bulunan tüm konuklar dakikalarca çifti alkış tufanına tutarken gelin Selen Sevigen göz yaşlarını tutamadı
Mutlulukları gözlerinden okunan Gökhan Özen ile Selen Sevigen balayı için Paris, Londra, Monaco, Amsterdam, Prag gibi şehirlerden oluşan üç haftalık bir Avrupa turuna çıktılar.
Selen Sevigen ve Gökhan Özen düğününe katılan Seda Sayan, Şehrazat, Cavit Çağlar, Deniz Akaya, Armağan Çağlayan,Sinan Aygün, Mustafa Kefeli, birçok Milletvekili ve Belediye Başkanları seçkin davetliler arasında yer aldı.

Düğünden Detaylar:

* Selen Sevigenin gelinliğini Tauna Büyükçınar hazırladı. Gökhan Özen damatlık olarak Milanodan özel olarak seçilen takımı ile Dolce&Gabbana yı tercih etti.
* Düğünün organizasyonu Nemci Rıza Organizasyon tarafından yapıldı.
* Düğünün müziklerini Gökhan Özenin radyoculuk döneminden arkadaşı Dj Mert Levent yaptı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Korkunç Gece Hikayeleri - A Night of Horror: Nightmare Radio (2021) Kediler ve Köpekler: Kitty Galore’un İntikamı - Cats and Dogs: The Revenge Of Kitty Galore (2010) Samsara (2013) Ölümcül Takip - Survivor (2015) Gözlerindeki Sır - El Secreto De Sus Ojos - The Secret In Their Eyes (2010) Piyasadan Büyük ALACAĞIMIZ VAR (2015)

Leave a comment