Kanal D’nin yapımcılığını Indhouse’un üstlendiği, başrollerini; Beren Saat, Mert Fırat,Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştıkları büyük beğeniyle izlenen dizi “İntikam”ın bu hafta ekrana gelecek bölümünde; Rüzgar (Yiğit Özşener), Derin’e (Başak Daşman) büyük bir sürpriz yapacak. İkili, ani bir kararla nikah memurunun karşısına çıkacak.

Bu sürpriz nikaha Yağmur da (Beren Saat) davetlidir. Bu ani gelişme Yağmur’u nasıl etkileyecek? Yağmur, intikam planlarını Rüzgar için değiştirecek mi? Yoksa yoluna devam mı edecek?

Kanlıca’da gerçekleştirilen çekimlerde ekip oldukça keyifli ve enerjikti. Tüm oyuncuların en çok eğlendikleri bölüm ise Rüzgar ve Derin için gökyüzüne dilek balonlarının bırakılma sahnesi oldu.

İntikam, yeni ve şaşırtıcı gelişmeleriyle, Perşembe (21 Kasım) akşamı saat 21.00’de Kanal D’de.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sevimli Ejderha Kokonat: Ormanda Şenlik - Coconut The Little Dragon: Into The Jungle (2019) El Yazısı (2012) The Banshees of Inisherin (2023) Hırsızlar Şehri - The Town (2010) Bursa Bülbülü (2023) Tereddüt - Clair Obscur (2016)

Leave a comment