JASON STATHAM & GUY RITCHIE İKİLİSİNDEN NEFES KESEN AKSİYON!
‘İNTİKAM VAKTİ’ 26 KASIM’DA VİZYONA GİRİYOR

Aksiyon sinemasının iki büyük ismi; yönetmen Guy Ritchie ve oyuncu Jason Statham güçlerini bu kez ‘İntikam Vakti’ için birleştirdi! Uzun bir aradan sonra birlikte çalışan ikilinin nefesleri kesecek bu yeni filmi, 26 Kasım’da Türkiye’de vizyona giriyor.

AKSİYONUN USTALARI BULUŞTU
‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi, ‘Tetikçi’, ‘Cehennem Melekleri’ ve ‘Taşıyıcı’ gibi aksiyon klasikleri ile tanınan İngiliz aktör Jason Statham’ın oğlunun intikamının peşine düşen gizemli H karakterini canlandırdığı ‘İntikam Vakti’ (Wrath of Man), Josh Hartnett, Scott Eastwood ve Holt McCallany gibi usta oyuncuları da kadrosunda barındırıyor.

GİZEMLİ BİR İNTİKAM PLANI
Bir an olsun düşmeyen temposu ile sinema salonlarında aksiyon fırtınası yaratacak filmin hikayesi şöyle: Varlıklı ve güçlü bir adam olan H, her hafta milyonlarca dolarlık taşıma işi yapan bir zırhlı araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe girer. Olağanüstü yetenekleriyle tüm soygun girişimlerini neredeyse tek başına engelleyen H’in bu işte neden çalıştığını kimse anlayamaz. H’in aklında ise tek bir şey vardır: Oğlunun ölümüne sebep olan adamlardan intikamını almak.

İntikam Vakti’ 26 Kasım’da sinemalarda.

İNTİKAM VAKTİ
Orijinal ismi: Wrath of Man
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Jason Statham, Holt McCallany, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Post Malone, Andy Garcia
Gösterim Tarihi: 26 Kasım 2021
Dağıtım: CJ ENM
İthalat: Filmartı Film

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Amacı Olmayan Grup (2021) Kim Ki Duk’tan Moebius - Moebius   (2013) Bekarlığa Feda (2019) Aptallar Çetesi - Masterminds (2016) Atan Kazanır - Next Goal Wins (2024) Aşkım - Cheri (2009)