RUHLAR BÖLGESİ: BÖLÜM 2
“INSIDIOUS: CHAPTER 2”

ÖZET: Yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannell (“Saw”, “Insidious”) imzalı sarsıcı korku gerilim “Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”de, hayaletlerin musallat olduğu bir aile, kendilerini tehlikeli bir şekilde ruhlar dünyasına bağlayan, dehşet verici bir sırrı açığa çıkarma mücadelesi veriyor. Jason Blum (“Paranormal Activity”, “Insidious”) ve Oren Peli’nin (“Paranormal Activity”, “Insidious”) yapımcılığını üstlendiği bu devam filmi, Patrick Wilson (“Hard Candy”, “Watchmen”, “Little Children”), Rose Byrne (“X-Men: First Class”, “Bridesmaids”, “28 Weeks Later”), Barbara Hershey (“Black Swan”, “The Portrait of a Lady”), Lin Shaye’nin (“There’s Something About Mary”, “Dumb & Dumber”) ve Ty Simpkins’in (“Iron Man 3”) de aralarında bulunduğu, ilk yapımın oyuncu kadrosunu yeniden bir araya getiriyor.
FilmDistrict ve Blumhouse Productions yapımı “Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”nin başrollerini Patrick Wilson (“Hard Candy”, “Watchmen”, “Little Children”), Rose Byrne (“X-Men: First Class”, “Bridesmaids”, “28 Weeks Later”), Barbara Hershey (“Black Swan”, “The Portrait of a Lady”), Ty Simpkins (“Iron Man 3”), Andrew Astor (“The Hangover”), Lin Shaye (“There’s Something About Mary”, “Dumb & Dumber”), Leigh Whannell (“Saw”) ve Angus Sampson (“Mad Max: Fury Road”) paylaşıyor.
“Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”nin yönetmen koltuğunda “Saw”, “Dead Silence” ve “The Conjuring”in yönetmeni James Wan var. Leigh Whannell (“Insidious”, “Saw”) filmin senaryosunu Wan ve Whannell’in ortaklaşa hikayesine dayanarak yazdı. Filmin yapımcılığını Jason Blum (“Insidious”, “Paranormal Activity”, “Sinister”) ve Oren Peli (“Insidious”, “Paranormal Activity”); yönetici yapımcılığını ise Steven Schneider (“Insidious”, “Paranormal Activity”), Brian Kavanaugh-Jones (“Insidious”, “Sinister”), Charles Layton (“Sinister”, “Dark Skies”), Peter Schlessel (“Drive”, “Evil Dead”) Lia Buman (“The Last Word”) ve Xavier Marchand (“The Woman in Black”) gerçekleştirdi.
“Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”nin yapım ekibi, görüntü yönetiminde John
Leonetti (“Insidious”, “Scorpion King”), yapım tasarımında Jennifer Spence (Paranormal Activity 2, 3 ve 4), kurguda Kirk M. Morri (“Insidious”, “The Conjuring”) ve kostüm tasarımında Kristin M. Burke’ten (“Insidious”, “The Conjuring”) oluşuyor. Filmin müziklerini Joseph Bishara (“Insidious”, “Dark Skies”, “The Conjuring”) besteledi.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157636846511073″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sahtekarlar / Duplicity (2009) Julia’nın Gözleri - Los Ojos de Julia - Julia’s Eyes (2011) Yarım ile Yamalak (2018) Lazarus Etkisi - The Lazarus Effect (2015) Tut Sözünü (2015) Pas ve Kemik - De Rouille Et D’os - Rust and Bone (2013)

Leave a comment