“INDIGO”, ERKAN OĞUR “TELVİN” & GÜROL AĞIRBAŞ “BAS ŞARKILARI” İLE SİZLERİ MÜZİK DOLU BİR GECEYE DAVET EDİYOR!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen Tomtom Fun Aid’ in gözde mekanlarından Indigo, 16 Şubat 2011 Çarşamba günü Erkan Oğur “Telvin” & Gürol Ağırbaş “Bas Şarkıları” ile iki dev isim muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak!

Indigo, bugüne kadar ev sahipliği yaptığı “ electro, house, tech-house, techno disco, nu disco, indie, electro-rock” gibi alternatif tarzlardan sonra Erkan Oğur “Telvin” & Gürol Ağırbaş “Bas Şarkıları” , Konuk sanatçı olarak da Birsen Tezer’i sahnesinde ağırlıyor.

Bugüne kadar birçok müzik türüne de ev sahipliği yapan Indigo, Erkan Oğur “Telvin” & Gürol Ağırbaş “Bas Şarkıları” konseriyle tüm müzik severleri Indigo’ ya bekliyor. 1995 yılında Erkan Oğur, Turgut Alp Bekoğlu ve İlkin Deniz’ le biraraya gelerek kurduğu Telvin, 10 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası festivallerde, performans mekanlarında müzik yapmaya devam ediyor.

Bugüne dek özgün iki “Bas Şarkıları” albümlerinin ve son olarak da klasik batı müziğinden ünlü seçkileri Türk Sanat Müziği ve Arabesk müzikle aranjörlüğünü yapıp yorumladığı “İki Dünya – Köprüler” albümlerinin yaratıcısı Gürol Ağırbaş’da  Indigo Sahnesinde…

Erkan Oğur “Telvin” ın, 16 Şubat 2011 Çarşamba günü Indigo’ da müzik severler için hazırladığı Erkan Oğur (Gitar), Turgut Alp Bekoğlu (Davul), Eylem Pelit  (Bas) performans göstereceği konserin diğer yarısında Gürol Ağırbaş “Bas Şarkıları” seslendirirken, Birsen Tezer konuk sanatçı olarak katılıyor. Konser öncesi ve sonrası pikaplar da ise Murat Beşer eşlik edecek.

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Giriş ücreti: 25 TL
Saat: 21:00

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Jester: İntikam Gecesi - The Jester (2023) Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize - 6 Below: Miracle on the Mountain (2018) Ölümcül Çarpışma - Hidden Strike (2023) Lanetli Anahtar: Cinlerin Gazabı (2016) Pislik - Filth (2014) Bir Şarkının Peşinde - Searching for Sugar Man (2013)

Leave a comment