Walt Disney Studios Home Entertainment Honors The “Real” Indiana Jones In Celebration of Final Chapter of Iconic Film Franchise (Walt Disney Studios Ev Eğlencesi, İkonik Film Serisinin Son Bölümünü Kutlayarak “Gerçek” Indiana Jones’u Onurlandırıyor

Walt Disney Studios Ev Eğlencesi Ödülleri
Kutlamada “Gerçek” Indiana Jones

İkonik Film Serisinin Son Bölümü

Kennedy Katolik Lisesi Futbolcusu

Patrick Henry “Indiana” Jones, Ziyaretine Şaşırdı

Kendisi ve Tüm Ailesi İçin New York Şehri

Lucasfilm’in INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY filmi Şimdi Dijitalde Mevcut ve 4K, Blu-ray ve DVD olarak 5 Aralık’ta Geliyor

BURBANK, CA (17 Kasım 2023) – Indiana Jones ve Dial of Destiny’nin 4K, Blu-ray ve DVD olarak yakında piyasaya sürülmesiyle Walt Disney Studios Home Entertainment, sinemanın en büyük maceracısıyla aynı adı paylaşan birini bulmaya kararlıydı. . Dün Kennedy Katolik Lisesi’nin sahibi Patrick Henry “Indiana” Jones, efsanevi kahraman arkeoloğun son macerasındaki filmin en önemli mekanlarından biri olan New York City’ye yaptığı geziyle stüdyoyu şaşırttı. Seattle, WA’da bulunan Kennedy Katolik, North Puget Sound League Futbolunda “Yılın Oyuncusu” seçilen Jones’un liderliğinde inanılmaz bir futbol sezonu geçirdi. Gezinin sunumu, Lake Stevens’a karşı oynanacak bir sonraki play-off maçından önce okulda yapılan moral toplantısında gerçekleşti.

“100%. Çok şaşırdım. Oldukça çılgıncaydı” dedi Jones, kendisine ve ailesine hediye edilen gezi hakkında. “Genelde moral toplantıları yaparız ama adımı söyleyene kadar hiçbir fikrim yoktu.” Futbol sezonu ve “Yılın Oyuncusu” ödülüyle ilgili olarak Jones şunları ekledi: “Sezon dışında çok çalıştım, takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu, antrenörler tüm yıl boyunca bana yardımcı oldu. Çok çalışıyorduk.”

Akademi Ödülü® adayı yazar-yönetmen James Mangold’dan ( Logan , Walk the Line ) sinemanın en büyük kahramanlarından birinin destanının son bölümü geliyor. Indiana Jones ve Dial of Destiny’de Harrison Ford , “heyecan verici aksiyon, harika şakalar ve fantastik sürprizlerle dolu” heyecan verici bir macera” (Maureen Lenker, Entertainment Weekly ) için son bir kez son derece akıllı arkeolog ikonik rolünü yeniden canlandırıyor. dönüşler” (Germain Lussier, IO9 ).

Şimdi Dijital’de ve 5 Aralık’ta 4K, Blu-ray ve DVD olarak mevcut olan 4K ve Blu-ray, Indiana Jones ve Dial of Destiny’nin yapımını gösteren beş bölüm de dahil olmak üzere inanılmaz bonus içeriklerle dolu. Yeni karakterlerin, gösterilerin, müziklerin, mekanların, yapım tasarımının ve görsel efektlerin sergilendiği, aynı zamanda sinemanın en büyük kahramanlarından birine sevgiyle veda edilen destansı, dünyayı dolaşan bir macerada oyunculara ve ekibe katılın. Akademi Ödülü sahibi John Williams’ın hayranları, filmin, izleyicilerin filmi izlerken izole bir parçada bestecinin ikonik müziğini dinlemelerine olanak tanıyan yeni, özel bir “yalnızca müzik” versiyonunun olduğunu öğrenmekten mutluluk duyacaktır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ne Olacak Halim? (2023) Düşeş: Mafya Sızıntısı (2023) B. O. K.: Bi O Kalmıştı (2016) Evim Sensin (2012) 6 Süper Kahraman - Big Hero 6 (2015) Karadedeler Olayı (2011)