İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yaz aylarında da yurtiçi ve yurtdışı turnelerinde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İ.B.B. Şehir Tiyatroları, İstanbul Efendisi adlı oyunla 4-9 Ağustos 2009 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Girne’de seyircilerin karşısına çıkacak.

Musahipzade Celâl‘in yazdığı, Engin Alkan’ın yönettiği şarkılı-çalgılı oyun, “İstanbul Efendisi”, 6 Ağustos 2009’da saat 21.00’da Girne Açıkhava Sahnesi’nde sahnelenecek.

Kızına uygun bir damat adayı bulmak için, dönemin batıl inançlarına bel bağlayan bir babanın gülünç durumunun anlatıldığı oyunda, Sezai Aydın, Sevil Akı, Çağlar Çorumlu, Volkan Ayhan, Zafer Kırşan, Hüseyin Tuncel, Arda Aydın, Emrah Özertem, Tuğrul Arsever, Cihan Kurtaran, Serkan Bacak, Murat Üzen, Özlem Türkad, Derya Çetinel, Sevinç Erbulak, Selin Türkmen, Berna Adıgüzel, Senem Oluz, Çiğdem Gürel, İrem Arslan Aydın, Hamit Erentürk, Esra Karabaş, Murat Güreç, Utku Akıncı rol alıyor.

2009 yılında “Şişli Belediyesi Muhsin Ertuğrul Tiyatro Ödülleri”nde En Başarılı Dekor Tasarımcısı; Barış Dinçel, En Başarılı Kostüm Tasarımcısı; Duygu Türkekul ödüle layık görüldüler. Sevinç Erbulak ise “13. Afife Tiyatro Ödülleri”nde de Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu ve “9. Lions Tiyatro Ödülleri”nde Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini aldı.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012) Korku Komedi: Bana Normal Aktivitele (2016) Aile Çıkmazı (2024) Büyük Usta - The Grandmaster (2014) Dedektif Dee: Gizemli Alev - Detective Dee and the Mystery of Phantom Flame (2012)

Leave a comment