YENİLENEN “HUYSUZ”,
KAHKAHA, AŞK,
ENTRİKA, DANS ve MÜZİKLE
YENİDEN GÜLDÜRMEYE GELİYOR!

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun, tiyatro ve sinemadan, komedinin tanıdık yüzlerini bir araya getirdiği müzikal komedi “Huysuz”; yenilenerek sahneye dönüyor! Engin Alkan, Deniz Uğur, Haki Biçici, Gülhan Tekin, Umut Temizaş ve Esra Akbaş’ın birlikte rol aldığı bol kahkahalı, aşklı, entrikalı, danslı, rengârenk müzikal “Huysuz”; Kasım ayında 5 oyunla tiyatro severlerle buluşuyor! Engin Alkan’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği müzikal gösteri “Huysuz”; huzurevinde yaşayan ve Molière oyunlarındaki başarısı nedeniyle, zamanında “Molière’in Huysuzu” lakabıyla ünlenmiş eski bir tiyatro oyuncusunun zihninde canlanan biraz gerçek, biraz hayal, kahkahası bol müzikal bir gösteri…

Kahkaha garantili müzikal “Huysuz”; son yıllarda başarılı müzikallere imza atan Engin Alkan, televizyon ve sinemanın güzel ve yetenekli yüzü Deniz Uğur,  BKM yapımlarının yanı sıra sinema filmlerinden de tanınan Gülhan Tekin, 19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde “Huysuz”daki performansıyla “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü alan Haki Biçici, Umut Temizaş ve Esra Akbaş’ı aynı sahnede buluşturuyor. Bol gülmeceli, yüksek tempolu, interaktif seyirliğiyle yıllarca dilden dile anlatılan komedilerin lezzetini yakalayan “Huysuz”un yenilenen versiyonunda Engin Alkan; geçtiğimiz sezon ayakta alkışlanan performansının yanı sıra evin aşçısı, uşağı ve bahçıvanı “Sebastiyan” rolüyle seyirciye sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Enerjik performanslarıyla harikalar yaratan oyuncuları, dikkat çeken müzik, dekor ve kostümleriyle “Huysuz”; usta oyuncuların eşliğinde eğlenceli, aşklı, entrikalı, danslı, müzikli rengârenk bir akşam vaadediyor. “Huysuz”; 1 Kasım Cumartesi akşamı Trump Towers Tiyatro Salonu’nda, 4 Kasım Salı akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi’nde, 13 Kasım Perşembe akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 18 Kasım Salı akşamı Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 30 Kasım Pazar günü yeniden Trump Towers Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Saklı Hayatlar (2011) El Hass: Cinden Olan İnsandan Doğan (2022) Blue Beetle (2023) Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu (2017) John Wick (2014) Akılalmaz - Unthinkable (2011)

Leave a comment