Türkiye güzellerimizden oyuncu-sunucu Esra Sönmezer, son günlerde çok konuşulan Hürrem Sultan tartışmasına farklı bir pencereden sert bir eleştiri yaptı. “Meryem Uzerli namı değer Hürrem Sultan hangi ülkede bu kadar sevilme ve üst düzey bir yapımda yer alma şansı bulabilirdi? hangi yapımcı ona bu şansı verirdi? merak ediyorum” dedi. “Ülkemizde asgari ücret ile aile geçindiren insanlarımız varken Meryem Hanım diziyi bilerek yarı yolda bırakarak önce izleyiciye sonra iş arkadaşlarına büyük saygısızlık etmiştir” dedi. Meryem Uzerli’ye sert eleştirilerini sürdüren Sönmezer, “Üç kuruşa çalışan set işçileri ne yapsın her oyuncudan daha fazla emek sarf ediyorlar onlarda çekip gitsin, en önemlisi de karşısında oynayan Halit Ergenç gibi bir üstadı yarı yolda bırakmıştır.” dedi. “Türkiye’de şartlar belli, rahatına düşkün olan oyunculuk yapmasın” diyen Esra Sönmezer, Meryem Uzerliye’ de bir tavsiyede bulundu “Keyfine düşkünsen bir an önce evlen çocuk yap onlarla ilgilenmek sana daha rahat gelir” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017) Rio 2 (2014) Gökyüzünde Bir Ayna - Kathmandu Lullaby (2012) Fındık Veresiye (2018) Rec: Ölüm Çığlığı / Rec (2008) Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor - The Awakening of the Mini World (2023)

Leave a comment