İki yönetmenli Testi’nin çekimleri Mayıs ayında başlıyor
Türk sinemasında bugune kadar değişik tarzda filmler çekildi. Birçok mitolojik olayın geçtiği ülkemizde, bu tarz bir film çekilmedi. Yapımcı Kasım Gültekin ve Hollywood’da önemli yapım firmalarından Fortune Features ortaklığı ile ”Deniz Kumu Efsanesi” film oluyor. Testi” isimli sinema filmi Hollywood teknikleri ve imkânları ile gerçekleşecek. Sinema filminde Yılmaz Atadeniz süpervizör olarak görev alırken 2 yönetmen görev yapacak. “Testi” Filminin başarısı için özenle seçilen yönetmenler, Jamal Hashemi(KANADA’LI) ve Fikret Taşdemir efsane hikâyeyi beyaz perdeye taşıyacaklar. “Testi” Filminin görsel efektleri, Brukan film (Sadık Sarı) tarafından gerçekleştirilecektir. Uluslararası olarak nitelendirilen filmin Avrupa dağıtımı Hollywood firmalarından yapılırken, film ülkemizle birlikte aynı gün Avrupa’nın birçok şehrinde gösterime girecek. Türkiye’de ilk kez yine “Testi” isimli sinema filmi ile işitme engelliler için özel gösterimlerle iletişim dili kullanılarak film sunulacak. Türk sineması adına önemli yapımlar arasında yer alacak filmin başrollerinde ise Çiğdem Aysu, Vatan Şaşmaz, Esra Sönmezer, İstemi Betil gibi önemli isimler yer alıyor. “Testi” filminin oyuncularının özenle seçildiğini söyleyen yapımcılar, uzun süre izledikleri ve takip ettikleri kişilere bu filmde rol verdiklerini ifade ettiler. Çiğdem Aysu filmde, tarihi eser kaçakçılarının peşinde koşan başarılı mit ajanını çanlandırken, Vatan Şaşmaz bu kez şaşırtacak. Komedi yapımlarında görmeye alıştığımız oyuncu, bu filmde kötü adamı oynayacak. Çiğdem Aysu’nun sevgilisini canlandıran başarılı oyuncu, örgüt tarafından kullanılan yasa dışı bir tiplemeyle “Testi” filminde yer alacak. Türkiye güzellerimizden Esra Sönmezer ilk sinema filmi sınavını Hitlerin soyundan gelen bir Alman kızını canlandırarak verecek. Usta oyuncu İstemi Betil bugüne kadar hiç görmediğimiz bir
tipleme ile izleyiciyi şaşırtacak, Testi’nin peşinden Marmaris’e gelen üstün güçleri olan bir Alman’ı canlandıracak. Marmaris için önemli bir tanıtım olacak olan “Testi” isimli sinema filmi, Avrupa ve ülkemizde önemli yapımlar arasında yerini alacak ve güçlü gişe başarısı yapacak beklentisi ile Mayıs ayının ilk haftası çekimlerine start verilecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hashtag (2020) Savaşçı - The Dead Lands (2015) Dhoom 3 (2014) Thor: Karanlık Dünya - Thor: The Dark World (2013) Alemde 1 Gece (2016) Genç Victoria - The Young Victoria (2010)

Leave a comment