KIZLAR ONUN PEŞİNDE
GÖRENLERİ MEST EDEN YAKIŞIKLI
HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI
TARIK AKAN’IN GENÇLİĞİNE ÇOK BENZİYOR

Çarpıcı hikayesi ile topluma verdiği sosyal mesajlarla  bu yılın en başarılı ve  adından en çok söz ettiren dizisi Hayat Devam Ediyor’un yakışıklısı genç kızları kendine hayran bıraktı. üç bölümü yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisindeki oyuncuların arasında herkes uzun boyulu, renkli gözlü delikanlıyı konuşuyor. Milyonlarca genç kızı ekrana kitleyen yakışıklının adı Onur Tuna.  Hayat Devam Ediyor dizisinde Sıraç karakterini oynayan Onur Tuna’nın yakışıklığına ve karizmasına sanal alemde genç kızlar övgüler yağdırıyor. Onur Tuna adına facebook’ta ve twiteer da  hergün  yeni fan sayfaları açılıyor. Tarık Akan’ın gençlik yıllarına çok benzetilen oyuncu herkesin dilinde. İlk kez kamera karşısına geçen Onur Tuna mükemmel oyunculuğu ile büyük beğeni kazandı. Genç kızların peşinden koştuğu yeni jönü Onur Tuna sinema dünyasınının bu aralar en çok konuştuğu oyuncu.

FENOMEN DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜN DE KİM ÖLECEK?
3. Bölümü yayınlanan dizide milyonlar ekranları başında Hayatın kocası olan 70 yaşında ki Abbas( Rana Cabar) ın dizinin sonunda yere yığılıp kalmasını büyük bir heyecanla izlediler. Türkiye  Hayat Devam Ediyor’un yeni bölümünnde neler olacağını  konuşuyor. Dizinin sonunda yere yığılan Abbas’ın ölüp ölmeyeceği Türkiye’de gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

Fragmanda ailenin dedesi olan Afri Erkin’in kalbini tutarak düşmesi ve Abbas Altındağ’ın hastenede Hayat’ın sevgilisi Kerem’in yanına yoğun bakıma yatırıldığı sahnelerin yer aldığı 4. Bölümün fargmanı büyük bir heyecan ve merak uyandırdı. Önümüzdeki Cuma nefeslerin tutulacağı dizinin 4. Bölümü daha şimdiden heyecan yarattı. Dizinin yayınlanacağı yeni bölümde kim ölecek diye nefesler tutuldu. Abbas mı, Ailenin dedesi İbrahim mi? Hayatın sevgilisi Kerem mi? Cuma gününü iple çeken dizi izleyicisi sanal alemde dizi ile ilgili tahminler yürütmeye başladılar

SOSYAL MESAJLARI İLE FARKLI BİR HİKAYE
Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, dizinin yayınlanan 3. Bölümde özellikle  doğudaki var olan feodal yapıyı eleştirirken, Küçük gelin sorununun da doğu sorunu olmadığını ortaya koyarken, aslında küçük yaşta evliklerin daha çok batıda yapıldığının altını çizdi. Sorunun Türkiye ve hatta islami coğrafayanın sorunu olduğunu anlatan dizi, cesur söylemleri ve verdiği mesajla daha 3. bölümünde bu yılın fenomen dizisi oldu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lady Macbeth (2017) Aşkın (500) Günü - 500 Days Of Summer (2009) Tanrının Kitabı - The Book Of Eli (2010) Kadınlar / Elles (2013) Zaman Yolcusunun Karısı - Time Traveller’s Wife (2009) Jurassic Park  (2013)

Leave a comment