POLİSAN BOYA ANA SPONSORLUĞUNDA FOTOĞRAF SERGİSİ “25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE VE ULUSLARARASI DAYANIŞMA GÜNÜ” TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN FOTOĞRAF SERGİSİ CİTY’S NİŞANTAŞI’NDA AÇILIYOR

“Her Ses Bir Nefes 3” kadına yönelik şiddete “hayır” demek ve toplumsal birlik oluşturmak için 66 ünlü kadını bir araya getirdi.
Kadına yönelik şiddeti önlemek, farkındalık yaratmak ve toplumsal birlik olmak için bir araya gelen 66 ünlü kadın “Her Ses Bir Nefes 3” için objektif karşısına geçti. Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için bir araya gelen ünlü isimler bu kez, “şiddet” kelimesi karşısında ağladılar, haykırdılar, çığlık attılar, şiddet duygusunu içtenlikle objektife yansıttılar ve tepkilerini gösterdiler.
Proje, bu yıl da Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Birlik olmak ama sevgi için, birlik olmak ama daha sağlıklı bir gelecek için ve birlik olmak şiddetsiz yarınlar için… Ve bu proje ile kadın sığınma evlerinde kalan kadınlarımızın daha iyi koşullarda yaşamak adına bir umudu olacak.
Polisan Boya’nın katkılarıyla ve 66 ünlü kadının desteği ile gerçekleşen “Her Ses Bir Nefes 3” ‘ün, proje tasarımını ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre üstlendi. 66 ünlü ismin fotoğraflarını da Hakan Yüksel (studioH2O)  tarafından çekildi.
İlk Sergi City’s Nişantaşı’nda
İlk sergi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü’nden bir hafta önce City’s Nişantaşı’nda açılacak, 21 Kasım – 06 Aralık günleri, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında AVM ziyaretçileri ile buluşacak. Sergi daha sonra Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi’ne 30 gün süreyle devam edecek.
Projede, Alanur Özalp, Aslı Omağ, Aslıhan Güner, Ayça İnci, Ayçin İnci, Aydan Kaya, Aylin Kabasakal, Ayşe Ertaş, Ayşenur Yazıcı, Ayşin Zeren, Ayten Uncuoğlu, Bedia Ener Öztep, Bennu Yıldırımlar, Berrak Kuş, Betül Arım, Buket Dereoğlu, Burçin Abdullah, Ceren Soylu, Deniz Özerman, Derya Alabora, Derya Artemel, Dilek Yorulmaz, Duygu Şen, Eda Özerkan, Elif Güvendik Nayman, Emel Çölgeçen, Fulya Zenginer, Gizem Soysaldı, Gülçin Çakır, Hande Doğandemir, Hande Kazanova, Hande Subaşı, Hilal Ergenekon, Hülya Uğur, Işıl Reçber, Ivana Sert, İpek Tanrıyar, Larissa Gacemer, Mehtap Bayri, Melike Öcalan, Merve Oflaz, Nalan Aksoy, Nazlı Tolga, Nazlı Tosunoğlu, Nermin Denizci Taşpınarlı, Neslihan Yeldan, Nilüfer Aydan, Oya Aydoğan, Özge Borak, Özge Uzun, Pelin Akil, Pınar Altınok, Selin Altay, Sibel Bilgiç, Simge Defne Çelik, Suzan Kardeş, Şebnem Özinal, Şebnem Sungur, Tuğçe Özbudak, Tuluhan Tekelioğlu, Ufuk Kaplan, Zahide Yetiş, Zeynep Alasya, Zeynep Mansur, Zeynep Tunuslu, Zeynep Turan gönüllü olarak yer aldı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Rec 2 (2010) Bulantı (2015) Peki Şimdi Nereye? - Et Maintenant, On Va Ou? - Where Do We Go Now? (2012) Oğul - Son (2022) Çanakkale 1915 (2012) Suretler - Surrogates (2009)

Leave a comment