Paribu Cineverse’te #hepsinema Film Festivali Başlıyor

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri sevilen filmlerle buluşturmaya devam ediyor. Temmuz – Eylül dönemi boyunca sevilen filmlerin indirimli fiyatlarla vizyonda olacağı festival kapsamında, sinemaseverler indirimli fiyatlar ve avantajlarla buluşmanın yanı sıra fuaye alanlarında da keyifli vakit geçirebilecek.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, Temmuz ayından itibaren sinemaseverleri #hepsinema Film Festivali’yle buluşturuyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek film festivali kapsamında izlemeye doyamadığımız ve tekrar izlemek istediğimiz yerli ve yabancı filmler indirimli fiyatlarla vizyona yeniden girecek. İndirimli fiyatlar ve avantajlı kampanyalarla buluşacak sinemaseverler, aynı zamanda fuaye alanındaki aktivitelere de katılarak tam anlamıyla eğlencenin tadına varırken yaz aylarının kavurucu sıcaklarından Paribu Cineverse konforuyla da korunacak.
Festival kapsamında 14 Temmuz haftasında Kim Bu Aile ve Bandırma Füze Kulübü, 21 Temmuz haftasında Tamirhane ve İllegal Hayatlar, 28 Temmuz’da Üçlü Pürüz ve Çakallarla Dans 6, 4 Ağustos haftasında Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan ve Kutsal Damacana 4 filmleri tek fiyat 50 TL olarak satışa sunulacak. Ağustos ve Eylül ayının programı da önümüzdeki günlerde netleşecek. Yerli filmlere ek olarak yabancı filmler ve Warner Bros. 100. yıl filmleri ile festival kapsamında sinemaseverlerle buluşacak.
Sinemaseverler indirim, avantaj ve kampanyaya doyacak
Acarkent, Atakule, Historia, Marmara Anatolium ve Manavgat dışındaki tüm sinema salonlarında geçerli olacak festival kapsamında, festival filmlerine gişelerden bilet alan misafirler “orta boy mısır 30 TL” avantajından yararlanabilecek. Festival süresi boyunca, festival filmine gelen sinemaseverlere festival filmleri kampanya kuponu verilecek. Her bir festival filmi sonrası kuponlarını kaşeleten misafirler, festival boyunca 5 film izledikten sonra 50 CGV Para hediyesi kazanacak. Ayrıca festival boyunca sinemaseverler fuaye alanlarında taş kağıt makas, bilgi yarışması, XOX, yazı tura ve kısa çöp çekme gibi çeşitli aktivite ve oyunlara katılarak çeşitli ödüller kazanabilecekleri keyifli vakit geçirme şansına sahip olacak.
CGV Mars Cinema Group Hakkında:
CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 86 sinema işletmesi ve 737 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Orman Çetesi: Dünya Turu - The Jungle Bunch: World Tour (2023) Senkronik - Synchronic (2022) Louvre Müzesi’nde Bir Gece: Leonardo Da Vinci - A Night at the Louvre: Leonardo Da Vinci (2021) Kaçış Planı 3 - Escape Plan: The Extractors (2019) Güvercin Uçuverdi (2015) Elmalar - Apples (2021)