Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un bu haftaki konukları, son dönemin fenomen dizisi İşler Güçler’in oyuncuları Ahmet Kural, Burak Satıbol, Açelya Samyeli Danoğlu ve Hayko Cepkin’di. Kadir Çöpdemir yayının girişinde konuk aldığı Açelya’yı öpebilmek için merdiven kullandı. Uzun boyuyla görenleri şaşkına çeviren Açelya kahkahalar içinde kaldı.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

AHMET KURAL AÇIKLADI: DEXTER, İŞLER GÜÇLER İZLİYORMUŞ!
Dünyaca ünlü Dexter dizisinin başrol oyuncusunun, ünlü talk-showcu Conan O’Brien’ın programında İstanbul’da yaşadığı bir anısını anlattığı görüntü yayında ekrana verilince, Ahmet Kural da Dexter ile birlikte bir ödül töreninde bulunduklarını ve kendisinin yanına gelip, “İşler Güçler’i izliyorum” dediğini itiraf etti. Bunun üzerine “Sen kimsin oğlum?!” diyerek ünlü oyuncuyu terslediğini söyleyen Ahmet Kural’ın bu ifadelerinin daha sonra şaka olduğu anlaşılınca stüdyodakilerin şaşkınlığı dağıldı.

HAYKO CEPKİN BJK TRİBÜNÜNDE DAVULCU ÇIKTI

Programın bir diğer konuğu olan, tarzıyla sıra dışı imajını her daim koruyan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin yine canlı seslendirdiği şarkılarıyla stüdyoyu coşturdu. Programdaki en ilginç enstantanelerden biri Hayko Cepkin’in Beşiktaş tribününde davulculuk yaptığının ortaya çıkmasıyla belirdi. Kadir Çöpdemir, “Senin fanatik Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz ve senle ilgili ilginç bir bilgiye ulaştık. Bir dönem Beşiktaş tribününde davul çalıyomuşsun” deyip orkestrada hazır bulunan bir davulu ünlü şarkıcıya getirince tüm gerçekler su yüzüne çıktı. Hayko, tokmağı eline alıp zamanında tribünde ve taraftar olarak sokakta neler yaptıklarını bir bir anlatmaya başladı. Maç boyunca davul çalıp tezahurat yaptırdığını ifade eden ünlü şarkıcı, bir ara tribünde halay çektiklerini ve o halayla televizyonlara konu olduklarını da itiraf etti.

HAYKO CEPKİN PİYANO BAŞINDA

Şarkılarıyla stüdyoda coşkuyu hiç eksik etmeyen Hayko Cepkin programın sonlarına doğru piyanonun başına geçerek iki canlı eser okudu ve izleyiciden tam not aldı.

Bu esnada geçen hafta başlanan, amatör müzisyenlerin videolarını yollayarak birincilik için yarıştığı ve sonunda bir ödül verilen yarışmayla ilgili olarak ilk haftanın birincisi olan Eskişehirli Batu Akdağ stüdyoda şarkısını canlı okudu ve ödülünü Kadir Çöpdemir’in elinden aldı. Sesine ve müziğine güvenenlerin videolarını koptugeliyor@gmail.com adresine yollamalarını rica eden Çöpdemir, her videonun titizlikle inceleneceğini ifade etti.

KADİR ÇÖPDEMİR MODA İŞİNE EL ATIYOR!

Bu hafta programda bir yenilik daha vardı. Kadir Çöpdemir bundan sonra kendilerine ulaşan bir kişiyi baştan yaratacağını, o görüntüleri de programda paylaşacağını ilan etti. İlk videoyu paylaşan ünlü şovmen, kendilerini baştan yaratmasını istediği isimlerin koptugeliyor@gmail.com adresine başvurmasını rica etti.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker ve Aykut Gürel’in üstlendiği deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ferahfeza (2014) Mezuniyet - Bacalaureat – Graduation (2016) Piramitin Laneti - The Pyramid (2015) Tehlikeli İlişki - A Dangerous Method (2011) Bir Düşüşün Anatomisi - Anatomy of a Fall (2023) Kaybedenler Kulübü (2011)

Leave a comment