UNICEF’in ‘5 Yaşında Anaokuluna’ kampanyasına AFM’den yine destek var

AFM Sinemaları, 23 Nisan’da ilk seanslarından elde edeceği gelirini her yıl olduğu gibi bu yıl da UNICEF’e bağışlıyor!
Gelir, inşaatı tamamlanmış devlet anaokullarının iç donanımının yapılması ve bir an önce çocukların okullarına kavuşması için oluşturulan yardım fonuna aktarılacak.

23 Nisan’da tüm AFM Sinemaları’nda gösterilecek her filmin ilk seanslarından elde edilen gelir, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Türkiye Milli Komitesi UNICEF’e bağışlanıyor. 23 Nisan tarihinde AFM Sinemaları’nda film izleyen tüm seyirciler, hem keyifli vakit geçirecek hem de UNICEF aracılığıyla  Türkiye’nin dört bir yanındaki çocukların hayata eşit şartlarda başlamasına katkıda bulunacak.

AFM Sinemaları Genel Müdürü Cumhur Kuşçuoğlu, UNICEF’e destek vermekten gurur duyduklarını dile getirdi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin en büyük sinema zincirlerinden biri olarak, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’da, çocuklarımızın eğitimi ve geleceği için tasarlanmış böylesi önemli bir kampanyaya destek vermenin çok anlamlı olduğuna inanıyoruz. Tüm sinemaseverleri, 23 Nisan’da AFM’deki ilk seanslara mutlaka bekliyoruz. Dileriz ki, bu destekler bir çığ gibi büyür ve tüm çocuklarımız hakkı olan eğitime bir an önce kavuşur.”

AFM Sinemaları Hakkında
Türkiye çapında, 9 ilde, 182 salon ile hizmet veren AFM Sinemaları, sektöründe daima öncü konumda oldu. Bu sene 46. yılını kutlayan  AFM Sinemaları, birçok ilke imza attı. İlk çok salonlu sinema, arkaya yatan koltuklu VIP sinema konsepti, “Dünya En Uzun Süreli Film  İzleme Rekoru” organizasyonu, dünyada ilk defa cam bölme ile ayrılmış, kendi özel ses sistemi ile salondakinden farklı dilde film izlenebilen loca, dünyanın en gelişmiş geniş formatlı 3 boyutlu sinema sistemi IMAX®, İMKB’ye kote edilen ilk sinema işletmesi olması ve Türkiye’nin ilk uluslararası bağımsız film festivalleri “!f İstanbul” ve “!f Ankara” bunlardan sadece birkaçı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dışarıda - He's Out There (2018) Gloria (2014) Kediler Müzede (2023) Sadece Aşıklar Hayatta Kalır - Only Lovers Left Alive (2014) Acil arama - The Call (2013) Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet - Gnomeo & Juliet (2011)

Leave a comment