MUSTAFA VE İNCİ KUZGUN, BU ÇİFTE BAYILACAKSINIZ.

HAYAT SIRLARI’NDA KARI KOCAYI CANLANDIRAN AHMET MÜMTAZ TAYLAN İLE DEVRİM YAKUT YENİ PROJELERİNİ VE KARAKTERLERİNİ ANLATTILAR.

Güçlü prodüksiyonu, nefes kesen hikayesi, genç yıldızlarla usta oyuncuları kadrosunda buluşturan ve Most Production tarafından hazırlanan “Hayat Sırları’nın Kuzgun çiftti Ahmet Mümtaz Taylan ile Devrim Yakut kendilerini çok heyecanlandıran yeni projelerini anlattılar.

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin, sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatan Hayat Sırları’nı okur okumaz çok heyecanlandığı belirten Ahmet Mümtaz Taylan, karakteri Mustafa Kuzgun’u şöyle anlattı: Mustafa oynaması çok keyifli bir karakter. Onu Kuzgun Usta diye çağırıyorlar. Aslen Adanalı. Uzun yıllar önce İstanbul’a gelmiş. Ailece işlettikleri esnaf lokantası var. Gerçek hayatta da yemek yapmasını çok sevdiğimden bir aşçıyı oynayacağım için mutluyum. Marifetlerimi göstereceğim ve sevdiğim konularda konuşabileceğim. Mustafa’nın sadece karısının bildiği çocuklarından bile sakladığı büyük bir sırrı var. Bu sır tüm olayların gelişiminde etkili çok etkili. Ama bu sadece Mustafa’nın sırrı. Herkesin bir sırrı var dizide. Bu sene sırlar denizinde yüzeceğiz”.

Devrim Yakut ise kocasına aşık, onun en büyük destekçisi olan İnci Kuzgun’u çok sevdiğini belirtiyor.”İnci; gizini, sırrını adı gibi içinde saklayan İnci… Sıradan görünen, hayatı hiç de sıradan olmayan İnci. Aşık İnci, Ana İnci, Gözünün yaşını, kahkahalara dönüştüren İnci. Kimbilir neler öğreteceksin bana? Memnun oldum. İyi ki tanıştık!”

Senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun’un yazdığı, genel yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz yer aldığı Hayat Sırları 1 Kasım Çarşamba akşamı Star’da.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Frances Ha (2013) Eksik (2015) Şeytanın Kitabı (2021) Küçük Deniz Kızı - The Little Mermaid (2024) Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf - From The Shadows (2024) Elena (2012)