KİSS’İ KONUŞTURDULAR KAZANDILAR. RİHANNA KONSERİ VE …..

VE BEKLENEN GÜN GELDİ…

HAYALLERİMİN TURU İSİMLİ YARIŞMANIN BİRİNCİSİ “3+1” GRUBU OLDU

2.TUR BAŞLIYOR!

Carlsberg’in “Hayallerimin Turu” adı altında başlattığı yarışmanın 1.turunu kazanan takım belli oldu… KISS’i konuşturan ve kılıktan kılığa giren “3+1”grubu 11-14 Mayıs tarihleri arasında unutamayacakları bir Londra seyahati kazandılar.

2010 yılının Facebook’taki en aktif yarışması olan “Hayallerimin Turu”nun  1.tur bölümünü kazanan takım belli oldu… 13.500 kişinin 100.000’den fazla oy kullanıldığı, 272 takım ile yaklaşık 1200 kişinin yarıştığı yarışmada en çok oyu toplayarak ilk 10’a kalan takımlar, Carslberg jürisi tarafından değerlendirildi ve birinci seçildi.

Her bir üyenin farklı bir karaktere bürünerek bu tura neden onların gitmesi gerektiğini anlatan ve Kiss grubunu konuşturarak birinci olan “3+1” grubu, finale kalmayı başararak 11-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek muhteşem bir Londra turu kazandı.

1200 kişinin yarıştığı “Hayallerimin turu” isimli yarışmada birinci olan “3+1” grubunu bekleyen ödüller:

Grup Londra’nın en iyi otellerinden biri olan The Athenaeum – Piccadilly’de konaklayıp, şehrin  en iyi restoranlarında yemekler yiyecek, London Eye’a binip, özel VIP bölümden şehre bakacak, şehri tepeden izleyecekler. Ödüller bunlarla bitmiyor… 4 kişilik takım en iyi fotoğraf stüdyolarından birinde, onlar için özel olarak ayarlanan fotoğrafçı ve stilistle beraber, ömürlerinin sonuna kadar unutmayacakları, çok havalı bir fotoğraf çekimi yapacaklar; Michelin yıldızlı ünlü şef Thierry Laborde’la tanışıp, beraber yemek yapacaklar.  Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve Michael Jackson hayranlarının hayali olan Thriller Live Show’a gidip, milyonların sevgilisi Michael Jackson’ın şarkılarını hep bir ağızdan söyleyecek ve pop müziğin kralını bir kez daha anmış olacaklar. Ellerine VIP konser biletlerini alıp, O2 Arena’ da dünya starı RIHANNA konserinde coşacaklar, Wembley Arena’ da efsanevi rock grubu KISS’ i ve çılgın sahne şovlarını izleyecekler,50.000 kişiyle beraber “I was made for loving you” diyerek zıplayacaklar.

2.TUR 1 MAYIS’TA BAŞLIYOR…

Carlsberg’in “Hayallerimin Turu” isimli yarışmasının 2.turu 1 Mayıs’ta başlıyor…

Yarışmaya gösterilen yoğun ilgi sebebiyle birbirinden değerli yeni ödüllerin sunulduğu yarışma, 5 Haziran’a kadar sürecek.5 Haziran’da 1.olan takım açıklanacak ve 24 Haziran’da 2. Tur başlayacak.

Yeni ödüller 2.turda yarışacak takımları bekliyor…

Tur programı dahilinde kazanan takım efsane isim, Türkiye’de çok geniş bir hayran kitlesi bulunan, tüm dünyada konser biletleri satışa çıktığı gün tükenen, her şarkısı ezbere bilinen Bon Jovi’yi O2 Arena’da, “Jeremy” ve “Alive” şarkıları dillerden düşmeyen, rock müziğin en iyilerinden Pearl Jam’i Hyde Park’ta VIP bölümden seyredecek, dünyanın en büyük sahne şovu olan Cirque Du Soleil gösterisini izleyecek, Beatles’ın ve daha birçok yıldızın şarkılarını kaydettiği Abbey Road Stüdyolarını ziyaret edecek, Harvey Nichols’ta stil danışmanlarıyla alışveriş yapacak…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kaptan Benim - Io Capitano (2024) Kırlangıçlar Susamışsa (2018) Lanetli Kız - Dictado - Childish Games (2012) Tatlı Şeyler (2017) 13 Günah - 13 Sins (2015)

Leave a comment