Hayalet Avcıları: Ürperti

Geçmiş ve geleceği bir araya getiren, doğaüstü varlıklarla dolu bir mücadele!
Hayalet Avcıları: Ürperti’nin posteri yayınlandı

Hayalet Avcıları hayranlarının heyecanla beklediği Hayalet Avcıları: Ürperti’nin resmi posteri yayınlandı. Evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için güçlerini birleştiren yeni ve eski Hayalet Avcıları’nı buluşturan filmde, seyirciyi doğaüstü varlıklarla dolu bir mücadele bekliyor…

Ghostbusters: Frozen Empire / Hayalet Avcıları: Ürperti, 29 Mart’ta sinemalarda olacak.

Yeni ve eski Hayalet Avcıları’nı buluşturan “Hayalet Avcıları: Ürperti”, beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir.

Hayalet Avcıları hayranları tarafından heyecanla beklenen “Hayalet Avcıları: Ürperti” filminin yönetmen koltuğunda Gil Kenan oturuyor. Senaristliğini Gil Kenan ile birlikte Jason Reitman’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Dan Aykroyd, JoAnn Perritano, Amie Karpg, Eric Reich ve Erica Mills üstleniyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Hayalet Avcıları: Ürperti”, 29 Mart’ta vizyonda olacak.

Fimin Künyesi:

Directed by: Gil Kenan
Written by: Jason Reitman & Gil Kenan
Based on the 1984 film “Ghostbusters”
An Ivan Reitman film written by Dan Aykroyd and Harold Ramis

Produced by: Jason Reitman, Jason Blumenfeld
Executive Producers: Dan Aykroyd, JoAnn Perritano, Amie Karp, Eric Reich, Erica Mills
Cast: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani
Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts

Filmin fragmanı:


HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (18. hafta):
Umudunu Kaybetme - The Old Oak (2024) Grabuna (2024) Üç Günlük Dünya (2024) SOBE: Sakallı Bebek (2024) Hanna ve Minik Canavarlar - Hanna And The Monsters (2024) Çocuk Kalbi (2024) Tarot - Horrorscope (2024) Tereddüt Çizgisi (2024) Bakkal Amca: Mahmut Tuncer (2024) Sinemada İtiraz Ediyorum (2024) Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay (2024) Küçük Prens Karlar Ülkesi - The Swiss Adventure (2024) Back to Black (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hızlı ve Korkusuz - Vehicle 19 (2014) Bohemian Rhapsody (2018) Kurbağa Krallığı: Buz Macerası - Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission (2016) Perde: Ayn-ı Cin (2017) Hatır - Memory (2024)