NON-STOP’UN TÜRKÇE POSTERİ VE ALTYAZILI FRAGMANI HAZIR!

Yüksek prodüksiyon kalitesi ve nefes kesici temposuyla aksiyonseverler tarafından heyecanla beklenen,  NON-STOP’un başrollerinde son zamanlarda adı sık sık Türkiye ile birlikte anılan Julianne Moore ve Liam Neeson yer alıyor. NON-STOP ülkemizde 21 Mart’ta vizyona giriyor.

HAVADA DEHŞET DOLU GERİ SAYIM

Aksiyon filmlerinin aranılan ismi Liam Neeson tekrar görev başında! Soluk soluğa izlenecek heyecan ve gerilim yüklü yeni filmi NON-STOP’ta Liam Neeson Sürprizlerle dolu senaryosuyla 2014’ün merakla beklenen filmlerinden olan NON-STOP’ta Neeson, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor. Kimin suçlu kimin masum olduğunun bilinmediği ve herkesin bir şüpheli olabileceği bu uçakta Bill Marks iki yüz kişinin hayatını kurtarmak için savaşırken kendini hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı büyük bir oyunun içinde buluyor.

“THE MATRIX” VE “SHERLOCK HOLMES”UN YAPIMCILARI SUNAR

ABD’de Universal tarafından dağıtılacak, 60 milyon dolar bütçeli aksiyon-macera filminin yönetmenlik koltuğunda Liam Neeson’ın daha önce “Kimliksiz”de beraber çalıştığı Jaume Collet-Serra bulunuyor. Başroldeki Liam Neeson’a güzel yıldız Julianne Moore, “Argo” ile yükselişe geçen Scoot McNairy ve “12 Years A Slave” ile Oscar’a aday olan Lupita Nyong’o eşlik ediyor. NON-STOP ülkemizde 21 Mart 2014’te vizyona girecek.

Vizyon Tarihi: 21 Mart 2014
Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Liam Neeson, Julianne Moore, Anson Mount, Michelle Dockery, Scoot McNairy
Yapımcı: Alex Heineman, Andrew Rona, Joel Silver
Senaryo: John W. Richardson, Christopher Roach, Ryan Engle
Görüntü Yönetmeni: Flavio Martínez Labiano
Kurgu:Jim May
Müzik: John Ottman
Yapım Yılı: 2014
Ülke: A.B.D.
Süre:
Dağıtım: M3 Film
İthalat: Calinos Films

Fragmanı İzlememek için tıklayınız.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ali & Ava (2022) Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (2023) Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2015) Ölü Yatırım (2019) Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far From The Madding Crowd (2015) Korku Seansı 2 - The Conjuring 2 (2016)

Leave a comment