Hashtag geliyor, 30 Ekim’de vizyonda!

Gerilim ve korku filmi Hashtag, 30 Ekim’de pandemi önlemleriyle CVG Mars dağıtımıyla vizyona giriyor. Filmin vizyon için hazırlanan fragmanı da yayında…

Ayşen Yıldırım’ın yapımcılığında Başaran Şimşek’in yönettiği film; bir zamanlar sosyal medya fenomeni (influencer) olan Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem’in başına gelenleri anlatıyor.

Senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber’in birlikte yazdıkları film, zamana yenik düşmüş, sıradanlaşmış ve çıkış arayan bu altı fenomenin bir dağ evinde yaşadıkları gerilimli ve korku dolu anlara odaklanıyor. Kendilerini deneysel bir filmin içinde bulan, gerçeklikle bağları kopan gençler nasıl bir olayın içine düştüklerini anlamaya çalışırken bir yandan da başlarına gelen bu olaydan kurtulmaya çalışırlar… Hashtag korku sinemasına farklı bir açıdan bakarak, sosyal medyada ünlü olan fenomenlerin yüreğine korku salıyor! Yüzleşmeye hazır olun!

Özüm Çakır, Ela Yörüklü, Gülderen Güler, Burak Çoban, Ergülcan Akıncıoğlu, İrem Diri, Eren Emingil ve Elif İlkim Katmerci’nin rol aldığı Hashtag 30 Ekim’de CGV Mars dağıtımıyla vizyonda olacak.

SİNOPSİS: Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmiş, kariyerlerine internet videoları çekerek başlamış ve zamanında çok iyi paralar kazanmış influencer’lardır. Giderek kendilerini yenileyemedikleri ve arkalarından gelen yeni nesille rekabet edemez hale düştükleri için sıradanlığa düşmüş, kazançları azalmaya başlamış bir halde çıkış yolu aramaktadırlar. Geçmişte yaşadıkları bir olay nedeniyle uzun süredir bir araya gelmeyen grup, bir yapım şirketinden aldıkları ilginç bir film görüşmesi çağrısı üzerine bir araya gelirler. Damla ve diğerleri yapım şirketinin ofisinde, kendilerini karşılayan asistan kızdan filmle ilgili bilgileri alırlar. Hiç görmedikleri bir yönetmen ve senaryo olmamasına karşın film teklifini kabul eden grup, çekim mekanı olan görkemli dağ evine giderler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Adaletsiz - Dragged Across Concrete (2019) Baş Belası (2017) Godzilla (2014) Firardayız (2017) Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu (2014) The Hangover II: Felekten Bir Gece Daha - The Hangover II (2011)