Hasan ilk sınavını İmparator’un karşısında verecek
Müzik dünyasına yeni adım atan Hasan Yıldırım, ilk albüm tanıtımında İmparator İbrahim Tatlıses’in karşısında ter dökecek. İbrahim Tatlıses, ilk sınavını Büyük Kulüp’te verecek Hasan Yıldırım’ı yalnız bırakmıyor.
“Filan Falan” isimli ilk albümü ile müzik dünyasına giriş yapan Hasan Yıldırım 10 Şubat Salı gecesi Büyük Klüpte şarkılarını canlı performansta seslendirecek. Yanık sesi ve yorumu ile İbrahim Tatlıses’in gençlik yıllarına benzetilen Hasan Yıldırım’ı vereceği bu ilk sınavında İmparator İbrahim Tatlıses’ de yalnız bırakmayacak.”Benim idolüm İbrahim Tatlıses” diyerek yola çıkan ve İbrahim Tatlıses’i örnek aldığını söyleyen Hasan Yıldırım o gece şarkılarını imparator için söyleyeceğini belirtiyor.
İbrahim Tatlıses’in katılacağı gecede Hasan Yıldırım’ı Linet, Yeliz, Cengiz Kurtoğlu gibi usta isimler de yalnız bırakmayacak. Yeni yeteneklere her zaman destek olan İbrahim Tatlıses, Hasan Yıldırım’ı her zaman desteklediğini her fırsatta dile getiriyor. Siz değerleri basın mensuplarını da bu görkemli müzik şöleninin yaşanacağı yemekli özel geceye bekliyoruz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (19. hafta):
MAKKA: Cinn-i Azap (2024) Gece Avı - Bloodline Killer (2024) Süper Ajan Bernard: Görev Mars - Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong (2024) Süper Köpekler - The Barkers Pursuit of Adventure (2024) Görücü (2024) Çingene Kızı Zeugma (2024) Beyaz Eşya (2024) Kırmızı Pabuçlar - The Red Shoes: Next Step (2024) Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık - Kingdom of the Planet of the Apes (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pirana - Piranha (2010) Suyun Sesi - The Shape of Water (2018) Sin City Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın - Sin City: A Dame to Kill For (2014) Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn (2018) Altın Gaga ve Macera Çetesi - Goldbeak (2024) Şimdi Gel de Gör Beni - Lola Versus (2012)

Leave a comment