Filmin ilk on üç dakikasındaki uçuş sahneleri, üç boyutlu olarak izlenince gerçekten de harika! İzleyiciyi de uçuruyor. Ancak filmin devamının iki boyutlu olmasına bir anlam veremedim. Filmdeki sahneler, genel olarak üç boyutlu izlenebilecek kıvamda fakat maalesef bu zevki tadamıyoruz.

Harry Potter ve Arkadaşları Yeni Maceralarıyla Karşımızdalar
Lord Voldemort’un dönüşünden cesaret alan Ölüm Yiyenler gerek Muggle gerek büyücüler dünyasını kasıp kavurmaktadır ve artık Hogwarts eskiden olduğu gibi güvenli bir liman değildir. Harry, başlarına gelecek yeni tehlikelerin kokusunu alır ve yine araştırmaya koyulur. Bu esnada Dumbledore, Voldemort’un savunmasını kıracak bilgiye ulaşabilmek için eski iksir profesörü Horace’ı okula dönmeye ikna eder. Öte yandan Harry, Ginny’e aşık olmuştur. Ancak Harry’nin dostu, Ginny’nin ağabeyi olan Ron, önünde engel olarak durmaktadır. Aynı zamanda Ron’a karşı ilgi duyan Lavender, Hermione’yi kıskançlık krizlerine sokar. Tüm bunlar gerçekleşirken, okuldaki öğrencilerden Harry’nin baş düşmanı, başka işler peşindedir. Tehlike, giderek yaklaşmaktadır ve aralarından birini, ölüme götürecektir. .

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, Harry Potter serisi ile gözümüzün önünde büyüdüler ve artık aşkları da devreye girdi. Ancak film, son süratle ve her defasında yeni maceralarla devam ediyor.  Hatta filmin son serisinde, Harry Potter’ın yaratıcısı, kitabın yazarı J.K. Rowling, daha yazmaya devam edecekmiş de kendini zor durdurmuş gibi bir izlenim bıraktı bende. Hayal gücünün sonu yok tabi! Bu düşüncemin sebebi, son bölümün 150 dakika olmasıdır. Ama Harry Potter hayranlarının, sonuncusunu da keyifle izleyeceğinden hiç şüphem yok.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (20. hafta):
Yurt - Dormitory (2024) Alem-i Cin 5: Azap (2024) Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta - Combat Wombat: Back 2 Back (2024) Dünya Malı Eksi Bir (2024) Birader - Shaqow (2024) Düşmanların En İyisi - Best of Enemies (2024) Yeter Artık (2024) Eclipse (2024) Becky'nin Gazabı - The Wrath of Becky (2024) Ziyaretçiler: Bölüm 1 - The Strangers: Chapter 1 (2024) Üç Silahşörler: D'Artagnan - The Three Musketeers: D'Artagnan (2024) Hayali Arkadaşlar - Imaginary Friend (2024)
Arşivden Seçkiler:
Miraç (2017) Popüler - Populaire (2013) Skor Sıfır - The Inbetweeners (2012) Son Düello - The Last Duel (2021) Dabbe 6 - Dab6e (2015)

Leave a comment