Ödüllü oyuncu Halil Ergün’e; İtalya’nın en önemli yönetmenlerinden biri olan Renzo Martinelli’nin yeni filminde rol teklifi geldi. Martinelli’nin uluslararası yeni projesi; İtalyan bir rahip olan Marco d’Aviano’nun hikayesini konu alıyor. Ergün’e filmde; II. Viyana Kuşatması’ndaki tartışmalı rolüyle tarihe geçen Kırım Hanı Murat Giray rolünü canlandırması teklif edildi.

Halil Ergün, çekimleri Mayıs ayı sonunda başlayacak filmi; işlerinin yoğunluğu ve teklif edilen rolün, farklı şekillerde ele alınabilecek bir karakter olmasından duyduğu endişe nedeniyle geri çevirdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (41. hafta):

Arşivden Seçkiler:
Yaban - Wild (2015) Ali Kundilli 2 (2016) Kaçış - Abduction (2011) Şahane Hayaller (2020) Gitmek: Benim Marlon ve Brandom (2008) Alemde 1 Gece (2016)

Leave a comment