Dünyaca ünlü güzel oyuncu Jennifer Lawrence fit görünümünü ve kusursuz güzelliğini spor yaparak koruyor.

“Silver Linings Playbook” filmi ile dikkatleri üzerine çeken Lawrence, davetli olduğu geceye gitmeden önce spor yaparken görüntülendi.
“Silver Linings Playbook” filmindeki rol arkadaşı Bradley Cooper’la bir yemek davetine katılan oyuncu, giydiği yılan derisi görünümlü elbisesiyle gecenin yıldızı oldu. Her fırsatta formunu spor yapmaya borçlu olduğunu belirten Jennifer Lawrence, “Silver Linings Playbook” filmi için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Güzel ve yetenekli yıldız bu film dışında “Next X-Men Sequal”  ve “Hunger Games”  adlı filmlerde de rol alacağını ve yeni projeleri için ara vermeden çalıştığını söyledi.
Başrollerinde Jennifer Lawrence, Bradley Cooper ve Robert De Niro’nun yer aldığı ve Türkiye haklarının D Yapım’da olduğu “Silver Linings Playbook” önümüzdeki günlerde gösterime girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Deniz Kıyısındaki Ev - La Villa – House by the Sea (2018) Yaktın Beni (2015) İncir Reçeli (2011) Bela - Borgman (2014) Mutlu Kuzular (2015) Sinyal - The Signal (2014)

Leave a comment